noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

xNiK0TiNx ws ByCrea sonuc ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan satanar54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 775

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Biz genellikle dostlarımızın değil düşmanlarımızın vs ss lerini koyuyoruz ama...

Anlamıyorum, 1 kere 5-0 yenip foruma koyunca eline ne geçiyor?

Bu sv nin en iyi surası muhabbetinden sonra isminin geçmemesi çok ağır geldi heralde sana?

Ben seni tebrik ettim zaten, koyunca ne oldu :)

Karşındaki 5 skilde 1 kritik, sen de 5 skilde 3-4 kritik atarsan 20-0 da yenersin şans bu.

Sen beni 20 kere de 5-0 yensen bişi değişmez :)

Market itemleriyle 20 vs de de sürekli 4 de 3 5 de 3 kritik atanı görmedim ben. Bilmem anlayabildin mi :)

Ayrıca kritik atmanın taktiğini söylesene bana çok tuhafıma geldi :) Hiç duymamıştım kritik atmanın da taktiğinin olduğunu.

Kimse yenilmez değildir; ayrıca dostça atılan bir vs nin böyle yorumlanması beni çok da kırdı.

Tekrar diyorum tebrikler, ama bişi değiştirmez bu :)

Son düzenleme:
Anlamıyorum, 1 kere 5-0 yenip foruma koyunca eline ne geçiyor?

Bu sv nin en iyi surası muhabbetinden sonra isminin geçmemesi çok ağır geldi heralde sana?

Ben seni tebrik ettim zaten, koyunca ne oldu :)

Karşındaki 5 skilde 1 kritik, sen de 5 skilde 3-4 kritik atarsan 20-0 da yenersin şans bu.

Sen beni 20 kere de 5-0 yensen bişi değişmez :)

Market itemleriyle 20 vs de de sürekli 4 de 3 5 de 3 kritik atanı görmedim ben. Bilmem anlayabildin mi :)

Ayrıca kritik atmanın taktiğini söylesene bana çok tuhafıma geldi :) Hiç duymamıştım kritik atmanın da taktiğinin olduğunu.

Tekrar diyorum tebrikler, ama bişi değiştirmez bu :)

:ka19::ka19:

Az Deil demi 10-4
Aferın TB demişsin:rolleyes:
Bu Arada Alıntı yapda Bu Çarı Nası Aldıgını Söle Bilelim ona gore davranalım:eek:[/QUOTE]

tb :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri