farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Fenerbahçe tek yumruk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avesequick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 178
Emre-Baroni tartışmasıyla patlak veren kriz, dün Can Bartu Tesisleri'nde tatlıya bağlandı. Emre bir kez daha hocasından ve herkesten; Kocaman oyuncularından özür diledi. Son sözü alan Kaptan Alex'in konuşması bitince alkış tufanı koptu.

fft1mm1583520.jpg

Bursaspor maçında yaşanan olaylara son nokta dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde kondu. Futbolculardan Emre ve Kaptan Alex’in yanı sıra teknik direktör Aykut Kocaman takıma seslendi. İlk olarak söz alan Kocaman, “12 yıldır antrenörlük yapıyorum. İçim dışım bir. Hayatımda ilk defa bir oyuncuyla karşı karşıya geldim. Bir daha da böyle bir şey yasayacağımı tahmin etmiyorum. Emre ile konuştuk. Özür diledi. Özür dilemek bir erdemdir. Hepinizin adına kabul ettim. Ancak bir daha asla böyle bir şey yaşanmayacak. Bu olay benim için kapanmıştır. Galibiyet sevincini kursağınızda bıraktığımız için ben de sizlerden özür diliyorum” diye konuştu.

Emre’den son özür...

Hocasının ardından krizin baş aktörü Emre devreye girerek şunları söyledi: “Olayın sıcaklığıyla çok yanlış bir tepki verdim. Böyle bir tepki vermek, takım içinde böyle bir ortam oluşturmak benim haddim değildi. Bundan dolayı herkesten özür diliyorum. Hocamdan da özür diledim. Bundan sonra sıkıntı yaratan, sorun yaratan kişi ben olmayacağım. Geçen sezon hep birlikte yüreğimizi ortaya koyduk. Onu elimizden almaya çalıştılar. Bir kez daha hocamdan, teknik heyetten, futbolcu arkadaslarımdan, malzemecilerden, masörlerden, tüm ekipten ve bu olaya şahit olan büyüklerimden özür diliyorum. Hakkınızı helal edin” dedi. Daha sonra bir kez daha Kocaman’a dönen Emre, “Yaptığımın farkındayım hocam, günü kurtarmak için özür dilemiyorum. Bundan sonra da arkadaşlarıma yardımcı olabilmek için elimden ne gelirse yapacağım” diye konuştu.

Kaptan alkışlarla bitirdi

Son olarak söz alan Kaptan Alex, “Bence saha içerisinde olanları, yine saha içinde bırakmamız gerekir. Son yaşadığımız olayda, maçın tansiyonundan kaynaklandığını düşündüğüm bir iletişim kopukluğu yaşadık. Ben de bu tip şeyler yaşadım. Ancak bu yaşananları geride bırakmamız gerekir. Bunları unutmamız lazım. Futbolun doğasında böyle şeyler var. Bu olayları saha içinde öldürelim, saha dışına taşımayalım” dedi. Kaptanın bu sözleri üzerine tüm futbolcular, malzemeciler ve teknik heyet alkışlarla toplantıyı noktaladı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri