Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hata Alanlar İçeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Matrix46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 123
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Matrix46

Level 4
TM Üye
Konular
59
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1)Oyunda Pazardan Bir Item Alıyordum Birden Oyun Tamamen Kapandı / Yada ???????? Hatası Aldım..

• Bir Başka Kullanıcı İle Aynı Anda Aynı Item ı Satın Almaya Çalıştınız.. Yapabileceğiniz Birşey Yoktur..

2)Oyunda İçerisinde Nesne Marketini Ziyaret Etmek İstedim.. Nesne Marketine Tıkladım Oyun Tamamen Kapandı / Yada ????? Hatası Aldım

• Javanın Son Sürümünü Kurarak Tekrar Deneyiniz..

3)Oyunu Başlatıyorum Patch Ve Torrent Geçiyor Ancak Metin2 Ekrana Gelmiyor

• Ekran Kartınız Yeterli Olmaya Bilir / Bilgisayarınızda Bulunan Güvenlik Programları Metin2client.bin Dosyasını Engelliyor Olabilir.

4)Oyunda Sorunsuz Bir Şekilde Oynuyordum.. 2 Tane Metin2 Açıktı Ve Birinden Diğerine Geçerken Anidan Oyun Kapandı / Yada ??? Hatası Aldım

• Sisteminiz Fazla Zorlanmış .. Ekran Kartınız Yada Ram iniz Bu Yükü Kaldıramamış Ve Metin2client.bin Sonlandırılmıştır.

Ancak Eğer LOG Hatası Olarak Adlandırdığımız Hatadan Kastımız LOG Başlığı İle Açılan Bir Pencere ve Altında Dosya İsimleri Olan Uzun Bir Yazı İse..

1)Oyunun Klasöründen 1 2 Dosya İle Oynadım Oyunu Başlat Dedim Bu Hatayı Aldım..

• Pack Dosyaları yada Başka Dosyalarla Oynamışsınız Metin2 yi Silip Tekrar Yükleyiniz..

2)Hiçbir Dosya İle Oynamadım Oyunu Yeni Kurdum Ancak Genede Bu Hatayı Alıyorum..

Patchleriniz Eksik Yüklenmiş.. Metin2 yi Tekrar Kurup Patchlerini Yapınız..

Yorumlarınızıııııııı Bekliyorummmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Uygun Goruldu.

Teşekkürler*

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri