HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
"...
Ustalıklarıyla övünen hırsızları, ahlaksızlarıyla övünen yosmaları, zalimlikleriyle övünen katilleri görünce şaşırırız.
Bu şaşkınlığı biz, bu insanların çevrelerinden olmadığımız için duyarız. Oysa bir bakıma onlara hak vermemiz gerekir. Gerçekten de zenginler varlıklarından -yani vurgunlarından-, güçlü insanlar da güçlerinden -yani zorbalıklarından- gurur duymazlar mı?.."
Dünya Klasiklerinden: Diriliş, Kitap sonu kapağı. ~ Tolstoy
Ustalıklarıyla övünen hırsızları, ahlaksızlarıyla övünen yosmaları, zalimlikleriyle övünen katilleri görünce şaşırırız.
Bu şaşkınlığı biz, bu insanların çevrelerinden olmadığımız için duyarız. Oysa bir bakıma onlara hak vermemiz gerekir. Gerçekten de zenginler varlıklarından -yani vurgunlarından-, güçlü insanlar da güçlerinden -yani zorbalıklarından- gurur duymazlar mı?.."
"...
"Ey Müslüman, edep nedir diye arar sorarsan bil ki; edep, ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül etmektir.."
"Ey Müslüman, edep nedir diye arar sorarsan bil ki; edep, ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül etmektir.."
" İlim meclislerinde aradım, kıldım talep.
İlim geride kalmış, ille edep ille edep. "
~Yunus Emre
" İlim meclislerinde aradım, kıldım talep.
İlim geride kalmış, ille edep ille edep. "
~Yunus Emre
Edep döküntüleri,altın döküntülerinden daha hayırlıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)