kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serbest Kürsü...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unthinkinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Aynştayn başkandan 1-2 inci yazayım madem serbest kürsü :D

Delilik ile aptallık arasında ince bir çizgi vardır, Delilik kaybedilen bilincin sonucudur aptallık ise olan bir bilincin bilerek yada bilmeyerek kullanılmamasıdır (Deliler bile aptallardan zekidir denilmektedir.)

Perdenin arkasındaki adamların istediği en son şey, bilinçlenmiş ve düşünme yetisine sahip bir toplum. Bu yüzden sürekli olarak düzmece bir yaşam, din, medya ve eğitim yoluyla bizlere sunuluyor. İlginizi dağıtmak ve sizi her şeyden habersiz bırakmak istiyorlar. Ve gerçekten de bu işi iyi yapıyorlar.

Bu hayatta kalamazsın bakire , en azından hayat koyar bir kere..

Enterasan bisey
İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer.
Dennis Wholey

Zırvalamak çok eğlenceli, ESC'ye basmadan aklımdan geçen her şeyi haykırmak... Senelerdir freelycanlar haykırırken ben yazıp yazıp silerdim, "Acaba o ne der, bu ne der?" gibi düşüncelere kapılırdım belki de. Belki dedim, çünkü bilinç altımı halen çözemedim. Sanırım içimdeki çocuğu bu aralar fazla ihmal ettim, ona biraz daha ilgi göstermeliyim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri