- Konular
- 165
- Online süresi
- 1h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 199
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ölcez bir gün gömecekler, birkaç gün övecekler, sonra malını bölecekler ; Hatta memnun kalmayıp üstüne sövecekler.
godfather
godfather
- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
Ne kadar farklı olursa olsun; Sana ait olmayana tenezzül etme. Ve ne kadar basit olursa olsun; Senin olandan asla vazgeçme
- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
Ve çok geçten daha kötüsü yoktur hayatta.
- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,734
- DevLira
- 0
"Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Eğer sonucu kötüyse bu bir tecrübedir."
Victor Hugo
Victor Hugo
- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
Sıradana sözüm: Sen aptallıklar peşinde koşarken ben dünyada depremden bir insanın bile burnunun dahi kanamaması için çalışacağım. Standartsın evet. Değişmeyi, hedef belirlemeyi dahi düşünmüyorsun. Günü kurtardığına seviniyorsun. Sıradanlık seni asla yıpratmayacak, çünkü aşkın gerçek tanımını bilmiyorsun. Ben ise dünyada iz bırakacağım. '' Sen mi bırakacaksın? '' diyenlere inat değil, kendime olan aşkımdan dolayı hedefime ulaşacağım. Ayağımın altında fazla dolanma; işime engel olunmasından haz etmem.
HARİÇ OLAN '' ADAMA '' SÖZÜM: Sen de benim gibi düşünüyorsun evet. İnsanın amacı '' dünyada pozitif izler bırakmaktır '' . Hayatı akışına bırakan aptallardan değilsin. Plan yapmayı akışa bırakmaya yeğliyorsun. Hedefin var. Hedefine yönelik ilerliyorsun. Saçma sapan polemiklere girmiyorsun; kimin ne dediği ya da televizyondaki şaklabanlıklar umrunda değil. Doğru yoldasın dostum. Seni can-ı gönülden tebrik ediyorum. Seni el üstünde tutuyorum hariç insan. Biraz önce belirttiğim skaladakiler '' adam '' kelimesini erkeğe yönelik söylediğimi düşünüyor. Ama gerçek şu ki '' karı '' kelimesi, bazı erkeklere o kadar yakışıyor ki... Sen de '' karı '' ve '' adam '' kelimelerini cinsiyete bağlamıyorsun, çünkü sen ADAMSIN. Biz birbirimize daima destek çıkmalıyız. Yapacağımız kültür alışverişleriyle dararcığımızı artırmalıyız.
HARİÇ OLAN '' ADAMA '' SÖZÜM: Sen de benim gibi düşünüyorsun evet. İnsanın amacı '' dünyada pozitif izler bırakmaktır '' . Hayatı akışına bırakan aptallardan değilsin. Plan yapmayı akışa bırakmaya yeğliyorsun. Hedefin var. Hedefine yönelik ilerliyorsun. Saçma sapan polemiklere girmiyorsun; kimin ne dediği ya da televizyondaki şaklabanlıklar umrunda değil. Doğru yoldasın dostum. Seni can-ı gönülden tebrik ediyorum. Seni el üstünde tutuyorum hariç insan. Biraz önce belirttiğim skaladakiler '' adam '' kelimesini erkeğe yönelik söylediğimi düşünüyor. Ama gerçek şu ki '' karı '' kelimesi, bazı erkeklere o kadar yakışıyor ki... Sen de '' karı '' ve '' adam '' kelimelerini cinsiyete bağlamıyorsun, çünkü sen ADAMSIN. Biz birbirimize daima destek çıkmalıyız. Yapacağımız kültür alışverişleriyle dararcığımızı artırmalıyız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)