- Konular
- 632
- Online süresi
- 56m 59s
- Reaksiyon Skoru
- 480
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- -35
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aşk karın doyurur mu çiğ köfte varken ? 

- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
Sevgi kiminin yüreğindedir, kimininse dilinde...
Bazısı sadece seviyorum demenin yeterli olduğunu düşünür.
Seni seviyorum demenin verdiği hakla durmadan karşılık bekler.
Önce zamanınızı, sonra emeğinizi, derken tüm hayatınızı almaya, ele geçirmeye çalışır. Kendi hayatına hiçbir kısıtlama getirmezken tüm fedakârlığı karşıdan bekler. Seviyorum dediği insanın hatasını, eksik yanını görmek, sevgisinin azalması ya da bitmesi için yeterlidir. Bir anda yok olur o öve öve bitiremediği sevgi. İşte bu kişiler, sevmeyi dilden yüreğe indiremeyenlerdir.
Bir de yürekten sevenler var, yani sevgiyi gerçekten yaşayanlar... İşte onlar karşılıksız vermekten yanadırlar. Sadece sevginin huzurunu, yüceliğini hissetmek yeterlidir onlar için. Sevdiğinin her halini severler ...
Bazısı sadece seviyorum demenin yeterli olduğunu düşünür.
Seni seviyorum demenin verdiği hakla durmadan karşılık bekler.
Önce zamanınızı, sonra emeğinizi, derken tüm hayatınızı almaya, ele geçirmeye çalışır. Kendi hayatına hiçbir kısıtlama getirmezken tüm fedakârlığı karşıdan bekler. Seviyorum dediği insanın hatasını, eksik yanını görmek, sevgisinin azalması ya da bitmesi için yeterlidir. Bir anda yok olur o öve öve bitiremediği sevgi. İşte bu kişiler, sevmeyi dilden yüreğe indiremeyenlerdir.
Bir de yürekten sevenler var, yani sevgiyi gerçekten yaşayanlar... İşte onlar karşılıksız vermekten yanadırlar. Sadece sevginin huzurunu, yüceliğini hissetmek yeterlidir onlar için. Sevdiğinin her halini severler ...
- Konular
- 4,776
- Reaksiyon Skoru
- 914
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 310
- MmoLira
- -51
- DevLira
- 0
[h=5]Aynalar türlü türlüdür. Yüzünü görmek isteyen cam'a bakar, özünü görmek isteyen can'a bakar...[/h]
- Konular
- 1,624
- Online süresi
- 13h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 988
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 313
- MmoLira
- 347
- DevLira
- 0
Bir kızın kahkası bir erkeğinkinden daha neşelidir,
Ama bir erkeğin ağlaması bir kızınkinden daha anlamlıdır..!
Ama bir erkeğin ağlaması bir kızınkinden daha anlamlıdır..!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)