Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serbest Kürsü...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unthinkinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beni biraz böyle hatırla...

Dün biraz düşünmem gerektiğini farkettim, bir duble doldurup oturdum pencerenin kenarına ve sonra bi sigara yaktım dışarıda yağan yağmuru izlerken bir kuş'un yağmurdan kaçıp çatının kovuguna saklandığı gibi benden saklanabilirmyidm yalnızlıkdan.. Çok şiddetli yağuyordu damlaların pencereye çıkardığı o sakinlik veren gürültüyle beraber bende bir yudum alıp sonra sigaramdan çekiyordum. Dışarıda insanlar yağmurdan kaçıyor madem bu kadar insan yalnız, neden hala insanlar yalnızdı.Çevrenizde o kadar insan varken neden kendini yalnız hissedersiniz ki diye düşürken, şiddetini arttıran yağmurla beraber masamdaki duble bitmişti artık sigaramı söndürdüm ve düşündüm;
yalnızlık kader miydi yoksa bir sonmuydu, yalnızlıkdan mı içiyordum aslında yoksa kendime sebebmi ediniyordum, bu boş insan kalabalıgından kaçmak istedigim içinmi yalnızlıgı seçmiştim yoksa ' o ' yok diyemi..
Bütün bu sorular içimde cevap aramaya çalısırken,sonra bir sigara daha yaktım, derince çektim içime ve sonra dedim ki ;
Kalk ve bir kadeh daha iç, kader sadece kader..

UyurYazarAdam*

Tıklım tıklım 'Sen' doluyum yine. Aklıma koysam aşıyorsun, gönlüme koysam taşıyorsun...♥

"Öyle veya böyle... Gittin işte ne fark eder?"

Yalnız, ıssız, mahlukatça ve anlamsızca varlığımı devam ettirme gayretindeyim bu coşkulu şehrin sokaklarında...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri