- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İnsanlar rakamlara benzer,bulundukları yere göre değer kazanır.
- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
İnsanlar rakamlara benzer,bulundukları yere göre değer kazanır.
Siyah Beyaz Hayatımı, neşelendiren renkli kalemimsin
.- Katılım
- 22 Nis 2010
- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
Siyah Beyaz Hayatımı, neşelendiren renkli kalemimsin.
Seven: Seni sevmemin tek iyi yanı ne biliyor musun?
Sevilen: Nedir?
Seven: Bunu her an yapıyor olmam.
- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
Seven: Seni sevmemin tek iyi yanı ne biliyor musun?
Sevilen: Nedir?
Seven: Bunu her an yapıyor olmam.
<3
- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
Dünya'ya gözlerimi açtığımda herşey bambaşkaydı... Sanki, sanki herşey çocukluktan ve mutluluktan ibaretti... Hayatın zor olacağını nasıl kestirebilirdim ki! Tamam, herkesin hayatı zorlaşmakta, lakin birçoğu benden bir adım önde... ''Karakterli, sağlam ve ebedi'' dostları var! Son bir haftada yediğim onlarca darbe beni yıkmadı, lakin oldukça yıprattı... Böyle zor bir hayatta laubalileşen mahlukatların mazide karakterli ve sağlam olmaları benim kanayan yaram niteliğini taşımakta... Karakterli, sağlam, lakin ebedi ''DEĞİL''! Sorunlarımla başa çıkarım, mühim değil... Lakin benim bu zor dönemlerimde yanımda olmayıp, refaha erdiğim dönemlerde başımın dibinden eksilmeyen sözde ebedi (!) dostlarıma çok teşekkür ederim. Ben bu savaşı yalnız da kazanırım..!
Kimseye zararım dokunmadı, dokunmayacak da... ''Laubalilik'' ve ''çıkarcılık'' olguları neden bu insanların kanına işlemiş? Neden bu insanlar böyle, neden orjinal değil de, sahte kalpleri var? Gözlerini ne bürümüş, amaçları ne? Neye, kime, hangi şahsiyetsize özeniyorlar?
Kendilerinin farkında değiller, işte ''temel'' sorun bu... Kendilerinin farkında olamadıklarından hatasız olduklarını kabullenip, ebedi dostluğu, maneviyatı arayan değerli şahsiyetleri ''yok ediyorlar''!
Kimseye zararım dokunmadı, dokunmayacak da... ''Laubalilik'' ve ''çıkarcılık'' olguları neden bu insanların kanına işlemiş? Neden bu insanlar böyle, neden orjinal değil de, sahte kalpleri var? Gözlerini ne bürümüş, amaçları ne? Neye, kime, hangi şahsiyetsize özeniyorlar?
Kendilerinin farkında değiller, işte ''temel'' sorun bu... Kendilerinin farkında olamadıklarından hatasız olduklarını kabullenip, ebedi dostluğu, maneviyatı arayan değerli şahsiyetleri ''yok ediyorlar''!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)