SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Serbest Kürsü...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unthinkinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hangi acı , sevmenin verdiği acıdan daha asil daha değerlidir ?

Gerçi; Bu Yaptığım Doğru mu Yanlış mı Karar Veremiyorum. Çünkü Öğrendim ki Bir Şeyleri Kafanda Kurup Umutlanmayacaksın. O Zaman Tek Başardığın Şey Kendini Bile Bile Hayal Kırıklığına İtmek Oluyor.

Bu Çok Gereksiz... He Elbet Kurmaca Yapacaksın Kafanda, Kendini Renkli Rüyalar Otelinde Sanacaksın. Ama Bunlar Sadece Kendi Adına Olmalı. Başkalarının Adına Değil. Mesela ben Gerçekten Bir Şeylerden Pişmanlık Duymayı Hiç İstemiyorum. Zamanımı Dolu Dolu Sevdiklerimle Kullanmak İstiyorum. Bende Şanslı Olmak İstiyorum.

Geçmişinden Tecrübe Et Kendine Ama Ne Bunu Tük Edip Yor Kendini, Ne De Fazla Renksiz Ve Sıkıcı Yaşa. Her Konuda Kararlı Ol. Karakterin Otursun. Her Zaman Ne İstediğini Bil. Asla İstemediğin Şeyleri Zorla Yapma. Verimsiz Olur Sadece Yapmak İçin Yaparsın. Geçmişine Sadık Ol. Her Geçen Saniye Dahi Senin Geçmişinse Gururla Bahsedileceği Gibi Yaşa. Hayatı Anlamaya Çalış. Amaç Ne Bunu Düşün. Hep Aynı Duygular Sadece Mutsuzluğu Getirir Bunu Unutma.

Mutlu Olmak İçin Bekleme, Herkes Bu Kadar Şanslı Olmayabilir. Farklılığı Sen Yarat. Atıyorum Canın mı Sıkkın; Çık Dışarı Yaşlı İnsanlara Yardım Et Ne Bileyim Poşetlerini Taşı, Karşıdan Karşıya Geçir. İç Huzurun Olsun. Yaslanacak Birini Arama. Sen Dimdik Ol. Yaslanacak Güvenilir Kişi Sen Ol.
Elbet Bir Şekilde Karşılığını Alırsın.

Rüyalarına mı giriyorum bu kahpelerin! Şeytan üstü mahlukatlıkları neden bana işliyor, amaçları ne? Bu soruları sorduğuma bakmayın, herşeyin cevabını aylar öncesinden biliyorum ve sıradan biri böyle bir durumda intihara kalkışırdı; zerre kadar etkilenmem çünkü hayatımı mantığa adadım. İşin mutlu edici tek yanı, mahlukatların hayatta misliyle azap çekecekleri(hoş, her zaman böyle olmuştur) :)

Hayatın en güzel anı, Herşeyden vazgeçtiğiniz zaman, Sizi hayata bağlayan dostlarınızın olduğunu düşündüğünüz andır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri