Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ßahadırmısın ? nesin millete muhammetim, diorsun utanmadan bide mılete nıkotıne NE VERDINDE ALDINLAN FIRATTA İTEM VERCEN DEDIN SONRA VERMEMISIN YÜZLÜ YÜZLÜ GELİP PM ATIIOrsun Bide Utandanmadan SSyi Burayamı verdın lan Telefonumu ısdeyen sensın. KLAVYE erkegi diyen sensın hakaret eden sensın adam ol olm adam miletin hakkını yemek adamlık deildir.. işiniz gücünüz Mileti Dolandırmak. Ben şuyum ben buyum BAHADIR efendı yoksa Muhamet Efendımı o Fırat Dedıgın BENIM CANIM CIGERIM o ÇARI FIRATA HEDIYE ETTIM SEN ÇALASIN DIE ETMEDIM.. Ve Sen Çaldın dıede KONU ACMISDIM. HAKARET SENINMI BENIMI GEREKEN YAPILSIN Ama Senın Gibilerin Hayla İcimizdeya ona Yanıorum ÇALMAYLA ÇIRPMAYLA DEIL ne emek verdın lan o çara KANDIRARAK ALDIN demı Alahh Yedirmesin 128 Yapan benim lan sen ne emek verdın lan o ÇARA çaldın aldın.. anca iyi forumlar