Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Baştan sona bedensel savaşçı efsunlar!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan quaRabLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İlk önce iyi günler arkadaşlar bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum fazlada araştırmadım (evde canım sıkıldı paylaşim dedim).Evet arkadaslar simdi söylicegim efsunları eger tam olarak getirebilirseniz çok sağlam bir bedensel savaşçı olursunuz.

En başta belirtmek istediğim birşey var bazı insanlar yada çoğu kişi bedensel savaşçının kritiğe ihtiyaç duyduğunu söyler ama bana göre bu yanlış neden diye sorarsanız bedensel savaşçı öfke skili sayesinde seri vurabilmekte buda diger karakterlere göre daha hızlı vurur onların kritik vurusu 2k ile tek vurur ama o bir vuruş bitirene kadar 2 kez 1k falan vurabilirsiniz.

Yani kısacası bedensel savaşçı kritikten çok deliciye ihtiyac duyar.Çünkü delici vuruş hiç bir savunmayı dinlemez adındanda belli deler geçer.Lafı fazla uzatmadan efsunlara geçeyim

Silah
yarı insan
güç
delici
sersemletme
büyü hızı

Zırh
max hp
kılıç sav.
bıçak sav.
çift el sav.
ok sav.(zırhın kendisinde büyü savunması yok ise büyü savunması getirin)

Kask
Büyü savunması
Yarı insan
Ateşe karşı day.
Oklardan korunma şans.
Rüzgar dayanıklılıgı

Küpe
yarı insan
kılıç sav.
bıçak sav.
çift el sav.
ok sav.

Kolye
Max hp
kılıç sav.
çift el sav.
bıçak sav.
sersemletme

Bilezik
max hp
yarı insan
delici
büyü sav.
Ateşe karşı dayan.

Ayakkabı
max hp
kılıç sav.
bıçak sav.
çift el sav.
sersemletme

Kalkan
güç
sersemlik
yarı insan
vücut darbelerini yansıtma
beden karşı atakların bloklanması

Efsunlar bunlar arkadaslar kolye ve ayakkabıya neden ok sav. koymadın diye sorarsanız eger bedensel savascı seri vurdugundan dolayı sersemletme sansıda o kadar artar eger yüksek bir sersemletme sansı dizerseniz wsde adam size vuramadan ölür.

evet arkadaslar bu kadar inşallah işinize yarar eger forumda böyle bir konu varsa simdiden özür diliyorum iyi günler iyi oyunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri