emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

|Fmulti| Kim mi? Gir içeri!..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fmulti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

14 yasındaki cocuk kalkıpda beni cocuk yerine koyamaz !

2cbuz.jpg

hiç kimseyi kız yerine davranarak kandıramassın , kestirmek istiyorsan doktora görün , daha ağır konusurdum ama yasına veriyorum kalbini kırmak istemem.!

Adam haklı beyler , güya benide şaka amaçlı msn de konuşcakmış sonra geyik bölümüne konu açacakmışşş.. :(

Ha Resimdeki kıza bakarsak güzel hoş biri o resmi nerden buldum bilmiyorum ama böyle ilk kendini kız olarak tanıtacaksan bu planları iyi yapman lazımki senin kız olduğunu anlasınlar fakat erkeksin. Anlamıyorum yani forumda kendini kız olarak tanıtınca ne oluyor yani? Birşey oluyorsa bizde kendimizi kız olarak tanıtalım mesela benim adım Fadimeee..... Yapmayın böyle şeyler , acınacak durumdasınız gerçekten...

Son düzenleme:
Adam haklı beyler , güya benide şaka amaçlı msn de konuşcakmış sonra geyik bölümüne konu açacakmışşş.. :(

Ha Resimdeki kıza bakarsak güzel bi hoş biri o resmi nerden buldum bilmiyorum ama böyle ilk kendini kız olarak tanıtacaksan bu planları iyi yapman lazımki senin kız olduğunu anlasınlar fakat erkeksin. Anlamıyorum yani forumda kendini kız olarak tanıtınca ne oluyor yani? Birşey oluyorsa bizde kendimizi kız olarak tanıtalım mesela benim adım Fadimeee..... Yapmayın böyle şeyler , acınacak durumdasınız gerçekten...

+1 :D doğru söze ne denir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri