Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
By
SizofrenB0y
Emin Cihan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resimlerde Herhangi Bir Oynama Yoktur Oynama var diye Konuşmayın !
Ayıktınız ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
1. olarak burda gmliği kötüye kullanım ya da başka birşey göremiyorum ?
2. olarakda Hakan bu forumda en güvendiğim adamlardan biridir, kendime nekadar güveniyorsam hakana 2 kat güvenirim. O yüzden böyle konularla iftira atmaya çalışmayın
Kendimden şüphelenirim hakandan şüphelenmem gereksiz konu açma kimin ne oldugu belli bu forumda öyle önüne gelene verilmiyor gm lik yetkisi ayrıca bu resim ilede hiç birşeyi kanıtlayamazsın ayık olması gereken biri varsa sensin konu yoruma kapatılmıştır.
By
SizofrenB0y
Emin Cihan
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Resimlerde Herhangi Bir Oynama Yoktur Oynama var diye Konuşmayın !
Ayıktınız ?
Adam konuyu reklam için açmışKorkma ekledim seni.
tom sametin charıydı bildğime göre.
unstoplede unthinking ama burada ne yapıyolar anlamadım
unstoplede unthinking ama burada ne yapıyolar anlamadım

Küfür/Hakaret bölumnude aynısı acmıssın 1.si
kfur haakret yok 2. 3 arkds eglenıyor 4. edit vs bişey wermıyor 5. sadece eglenmek amaclı yapılmış bişey 6. emrah abi gm arkdslarımızı sureklı ızlıyor ilk basta o el koyardı unthinking gm adlı buyuk ıhtmıalle sneın kım oldgunu tahmıne dıyor neyse bu ssler hakanın adını kırletemzsın ayık ol koçum.
kfur haakret yok 2. 3 arkds eglenıyor 4. edit vs bişey wermıyor 5. sadece eglenmek amaclı yapılmış bişey 6. emrah abi gm arkdslarımızı sureklı ızlıyor ilk basta o el koyardı unthinking gm adlı buyuk ıhtmıalle sneın kım oldgunu tahmıne dıyor neyse bu ssler hakanın adını kırletemzsın ayık ol koçum.Konuyu tekrar tekrar açmana gerek yok.İnsanların eğlenmesi suç mu ? Burda kötüye kullanım gibi bir şey söz konusu değil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)