Merabalar sayın Turkmmo.com üyeleri sizlere şimdi kendi yapımı olan.
Counter strike efsane mod. la tanıştırıcam.
Soru:EfsaNe Mod nedir?
Cevap:Bu mod oyunun görünümünü değiştirmiş bir moddur.Oyuna girdiğiniz zaman neredeyse bütün silahlar değişmiş ve daha iyi bir oyun zevki yaşayacaksınız.
Soru:Nasıl yükleyeceğiz ?
Cevap:Size verilen exe. dosyasını Masaüstüne çıkartınız ve 2 dosya çıkacaktır bunları "C:/Program files/Valve/cstrike içine atınız"Sonra oyuna giriniz.
Arkadaşlar yazılı anlatımı anlattıktan sonra şimdi kısa bir tanıtım videosu izleyeceğiz ve izlemek istemezsenizde resimle tanıtım yapacağım zaten resimlere bakarak zevkinize göre indirir ya da indirmessiniz teşekkürler bu yazıyı okuduğunuz için.
RESİMLİ TANITIM>>>
Şimdide videolu anlatım>>>
[GAMESELF]1cdbebc37ae626c7bf0[/GAMESELF]
LİNK:
Arkadaşlar kesinlikle alıntı değildir size yardımcı olduysam ne mutlu bana lütfen alıntı yapmayalım.
Herkese iyi forumlar...
Oyunumuzun yeni sürümü çıkacaktır.Şuanda silah yapımına başlandı.
Yeni bir link ile daha güzel silahlar verilecektir.
Örneğin>AUG A3 GOLD
Gibi.
O zamana kadar beklerseniz sevinirim.
Not:5 Gün sonra EfsaNe Mod'un yeni sürümü çıkacaktır daha gerçekçi ve daha zevkli olacağından eminim.
Not 2:Counter strike >Point blank yaması yayınlanacaktır.
Not 3:Counter Source>Point blank yaması yayınlanacaktır(Tarihi belli değil yapımı çok zor çünkü çok gerçekçi olacak)
Not 4:Ram ve Ekran kartlarınız yüksek olsun yoksa kaldırmaz :m08::m08:
Linkler düzeltilmiştir.
Counter strike efsane mod. la tanıştırıcam.
Soru:EfsaNe Mod nedir?
Cevap:Bu mod oyunun görünümünü değiştirmiş bir moddur.Oyuna girdiğiniz zaman neredeyse bütün silahlar değişmiş ve daha iyi bir oyun zevki yaşayacaksınız.
Soru:Nasıl yükleyeceğiz ?
Cevap:Size verilen exe. dosyasını Masaüstüne çıkartınız ve 2 dosya çıkacaktır bunları "C:/Program files/Valve/cstrike içine atınız"Sonra oyuna giriniz.
Arkadaşlar yazılı anlatımı anlattıktan sonra şimdi kısa bir tanıtım videosu izleyeceğiz ve izlemek istemezsenizde resimle tanıtım yapacağım zaten resimlere bakarak zevkinize göre indirir ya da indirmessiniz teşekkürler bu yazıyı okuduğunuz için.
RESİMLİ TANITIM>>>
Şimdide videolu anlatım>>>
[GAMESELF]1cdbebc37ae626c7bf0[/GAMESELF]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
LİNK:
(
)
Arkadaşlar kesinlikle alıntı değildir size yardımcı olduysam ne mutlu bana lütfen alıntı yapmayalım.
Herkese iyi forumlar...
Oyunumuzun yeni sürümü çıkacaktır.Şuanda silah yapımına başlandı.
Yeni bir link ile daha güzel silahlar verilecektir.
Örneğin>AUG A3 GOLD
Gibi.
O zamana kadar beklerseniz sevinirim.
Not:5 Gün sonra EfsaNe Mod'un yeni sürümü çıkacaktır daha gerçekçi ve daha zevkli olacağından eminim.
Not 2:Counter strike >Point blank yaması yayınlanacaktır.
Not 3:Counter Source>Point blank yaması yayınlanacaktır(Tarihi belli değil yapımı çok zor çünkü çok gerçekçi olacak)
Not 4:Ram ve Ekran kartlarınız yüksek olsun yoksa kaldırmaz :m08::m08:
Linkler düzeltilmiştir.
Son düzenleme:
Helal be abi o kadar mod indirdim senin ki en güzeli yemin ediyorum hiç yorum yazmayan birisiyimdir ama buna yazıyorum çok güzel olmuş.Bu modu indiripte bir yazıyı çok görenlere yazık diyorum ben adam sizin için o kadar uğraşmış.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)