Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar artık beni counter strike konusunda cok sık görüceksiniz uzatmadan konuma gecmek istiorum
Sxe 12.0 de calışan sxe gecen speed hack
Kurlum-Calıştırma [basit bi dilde anlatıcam]
indirip masaüstüne klasör olarak cıkartıp programı acıp sonra sxeyi acıp oyuna girioruz cok basit
Y tuşu ile hızlandırıp N tuşu ile azaltabilirsiniz hızı
ama uraşamam diosanız programı actınızda orda bi ibre var ordan ilerletebilirsiniz
2 3 kere üst üste bastınızda y tuşuna oto tanıtım gelir kısacası hata gibi bişi ( hata diil )
video sonuna kadar izleyin sonradan bana kimse calışmıyo bozuk vb gibi şeyler söylemeyin
anlatım + yükleme + video bana aittir o yüzden emeğe saygı +
Link : File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
başka link koymuorum sebeb indirilme sayısını merak ediorum zaten konuya herdakka bakcam o kadar emek verdim linkide kontrol edicem .saygılar
yüksek rütbelere sahip olanlardan bi isteğim var eğer indirdiyseler virüsün olmadını söylerseniz cok iyi olur ( Kendim için diil dier indircek arkadaşlarım için içlerinde bi ufacıkta olsun virüs vardır hissi olmasın die )
ufak bi not benim acımdan sırf video yüklemesi 45dk sürdü o yüzden emeğe saygı +
VİDEO
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.