BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Gir ve gül yoooksa gülemezsin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan herkul01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 155

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Gece vaktiydi. Ders çalışıyordum. Bir ses duydum. Aldırmadım. Yine duydum. Balkona çıktım.Bir ipe asılıp yere indim.Sustum.Gökten bir tava geliyordu.Olamaz dedim.Atladım.Bir mandal alıp tavaya attım.Bana geri yansıdı.Olamaz!Bu tava çelik kaplamalıydı.Zıpladım.Sonra bir gaz yaptım.Uçuyordum.Ama gazım kokuyorduJ.Tavaya gelince gazım alev aldı.Suya düştüm.Pantolonum ıslandı.Atladım.Üfledim.Bir yaprağı ıslatıp,ona fırlattım.Ateşi söndü.Zıpladım.Beni tuttu.Dayanamıyordum.Tuvaletim geldi.Zıpladım.Tuvalete kaçtım.Tuvaleti patlattı.Elimi yıkamak için açtığım vanayı tıkayarak ona su fırlatıp.Buharlaşırken aynı benim gaz yaparken çıkan ses çıktı.Güldüm.Elimi çekince boru patladı ve su suratıma geldi.Hemen atladım.Uçurumdaydık.Karşı tarafa atladım.Üstümde ki buharlaşan sular sayesinde uçtum.Ayakkabım çıktı.Yere inince ağzıma burnu geldi ve o pislikleri yedim.Tükürdüm ama tavaya.Tava onları yakıp bana attı.Pantolonum yandı.Sıçradım pantolonum çıktı.Uyandım.Yatağım ıslaktı.
ka25.gif
ka25.gif
ka25.gif

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri