HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dün easymetin2 açtım.sonra charı oyundan attı bişey anlamadım hesabınız bloke edilmiştir diye uyarı geldi.GM'ye ticket attım.
gelen mesaj:
Merhaba *******
EasyMetin kullanımınız, sistem tarafından otomatik olarak tespit edilmiş ve tüm hesap(lar)ınız süresiz olarak kapatılmış(lar)dır. Otomatik olarak yapılan sistem banlarına bizim müdahalemiz bulunmamaktadır.
Saygılar,
[GM]FeNN
bu mesaj bu sabah aldım.
Tarih:11.12.2011
saat:06.33
gelen mesaj:
Merhaba *******
EasyMetin kullanımınız, sistem tarafından otomatik olarak tespit edilmiş ve tüm hesap(lar)ınız süresiz olarak kapatılmış(lar)dır. Otomatik olarak yapılan sistem banlarına bizim müdahalemiz bulunmamaktadır.
Saygılar,
[GM]FeNN
bu mesaj bu sabah aldım.
Tarih:11.12.2011
saat:06.33
Sorununuzu Metin2 Genel ßölümünde Açın.
16-Açtığınız konuların başlıkları içeriğini anlatmalıdır. "Ne olur yardım, yardım, imdat, help, acil, bi bakın arkadaşlar" gibi anlamsız konu başlıkları KİLİTlenecektir.
ßildirildi.
16-Açtığınız konuların başlıkları içeriğini anlatmalıdır. "Ne olur yardım, yardım, imdat, help, acil, bi bakın arkadaşlar" gibi anlamsız konu başlıkları KİLİTlenecektir.
ßildirildi.
Sorununuzu Metin2 Genel ßölümünde Açın.
ßildirildi.
Kilitlendi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)