HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar benim suramı yani JustMyLove yi itemli görenler sen yalancısın charın soyulmadı felan diyorlar.Burdan söylüyorumki herkes bu saçmlığı kessin.
1-Benim Ful set ninjamla sura set takas yapıldı.
2-Eğer inanmıyorsnız sarı bayrakta bulunan SerefhSize Diye bir sura var sorabilrisiniz.
3-Benim suramda zamanında B + 7 turkuaz vardı şimdi +9 kara büyü.
4-Büyü hızlı küpem varıd şimdi yok hatta ws atarken özellikle küpesi olanlra parmak felan atıyorum küpem olmadıgı için.
5-Ben yalancı dolandırıcı adi birisi değilim(Kahraman063 Ve RizeliSelcuK denyolarına hiç benzemem)
6- Beni bilen bilir arkadasım bu serverde beni tanıyıpta sadece bana 2 tane düşman var onlarda kahraman063 ve rizeliselcuk
Oyuzden bu tarz saçmalıklar yapacak arkdaslar laflarını kesip
agızlarına dikiş atsınlar......
1-Benim Ful set ninjamla sura set takas yapıldı.
2-Eğer inanmıyorsnız sarı bayrakta bulunan SerefhSize Diye bir sura var sorabilrisiniz.
3-Benim suramda zamanında B + 7 turkuaz vardı şimdi +9 kara büyü.
4-Büyü hızlı küpem varıd şimdi yok hatta ws atarken özellikle küpesi olanlra parmak felan atıyorum küpem olmadıgı için.
5-Ben yalancı dolandırıcı adi birisi değilim(Kahraman063 Ve RizeliSelcuK denyolarına hiç benzemem)
6- Beni bilen bilir arkadasım bu serverde beni tanıyıpta sadece bana 2 tane düşman var onlarda kahraman063 ve rizeliselcuk
Oyuzden bu tarz saçmalıklar yapacak arkdaslar laflarını kesip
agızlarına dikiş atsınlar......
ya arkadas ortalığı ayağa kaldırdın susuyım susuyım diyorum ama sen de bi numara var hıc boşa masal anlatma justmylove.... benim bile 2 gun ban yememe sebeb oldun haybeye 3 - 4 konu açmakla onune geleni suclamakla olmaz o işler madem key yedin editlerin gitti asla ınanmadım inanmıyorumda dikkat etseydin ? benim niye bişiyim çalınmıyor ? pc virus dolu yeminle oturduğum yerden kalkıp 2 adım atamayım vallahi virus dolu pc bana neden bişi olmuyor ? bu kadar adi olmayın arkadas milleti boşa suclayıp ah da almayın...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...