18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar kısaca anlatacağım chariniz köyde at üzerinde kaldıysa oyuna girer girmez ctrl + h basın attan inmesi için belki çıkabilirsiniz.Köyün içinde atla değilseniz oyuna girer girmez sağ mouse tuşunu sağa sola itiniz ve ileri geri karakterinizi yönlendirip ayni zamanda atak yapınız(space ile).Şimdi gelelim köy dışında kalanlara yani ortaadki yuvarlak yerin dışındakilere.Oyuna girer girmez gene mouseyi sağ sola itiniz atak yapiniz ve hemen skillerinizi yakınız savasciysaniz öfkeyi hava kilicini suraysaniz karanlik korumayi benim bildiğim yöntemler bu kadar ne zaman bugda kalsam işe yarıyor inş sizinde işinize yarar denemenizi tavsiye ederim.
benim bi taktik var süper
yapacağın sadece aın gözükene kadar ss alma tuşuna(print screen)basın.ama hep basın isim gözükene kadar.bas çek bas çek
budur.
yapacağın sadece aın gözükene kadar ss alma tuşuna(print screen)basın.ama hep basın isim gözükene kadar.bas çek bas çek
budur.benim bi taktik var süperyapacağın sadece aın gözükene kadar ss alma tuşuna(print screen)basın.ama hep basın isim gözükene kadar.bas çek bas çek
budur.
Deneyeceğim