Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Vergi Numarası Rica

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avcicrue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen hdd ile online oyuncu arasındaki farkı ögrendinmi abisi?

Öncelikle burası game hosting bölümüdür, kimsenin kavga etmesi için açılan bir bölüm değildir hizmetini alan alır almak istemeyen almaz.

Tüm yorumları okudumda, oyun ve oyuncu kapatasitesinin ram'le ve hat'la olduğu kadar, hdd ilede doğrudan tabiki bağlantısı var bilmeyenler için kısaca anlatayım. Sanallaştırma sırasında otomatik hdd paylaştırırsanız '/ ve /usr' kısmına fazla hdd verir, ayrıca '/var/db' kısmına düşük hdd kalır. Sunucu ile ilgili tüm verileriniz hdd üzerine kayıt edilir. Bir arkadaş türkiyede 300 bin küsür kayıtlı oyuncusu olan oyun yok diyor, güldüm bilmediğiniz konulara laf olsun diye yorum yapmayın, aksmt2 server 1 pathos'da 200 bin küsür kayıtlı oyuncum var ve sadece mysql kısmına 100 gb hdd veriyorum, ona rağmen şuanda sıkıntılar var. Yani hdd dolduğunda kayıt olunmuyor, karakter oluşturulmuyor, item yaratılmıyor ve ticaret yapılmıyor. Şuan çok vaktim yok, ancak resimli örneklerli vaktim olursa muhtemelen akşam üzeri buradan paylaşırım sizlerle. Konu'da kavgalar sürerse konu yorum'a kapatılacaktır...

Bu senle tartıştığımız konuda batunun yorumu al sana kapak olsun buda dahada benle uğraşma pişman olursun böyle devam edersen.Ahmet rica etti diye diğer mesajı editledim daha fazla uzatma.

Tartışma Yapmayın Arkadaşlar Berkay Bey Bişey Sordu Kavga Edin Diye Acmadı Lütfen Kırmayın..! (Benide - Konu Sahibinide - Kendinizide))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri