Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Mmomt2 GerÇek Yüzü !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frodo7777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 249
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sız burdan bazılarınız ekmek paralarınızı burdan cıkıyor kımın sayesınde bızler sayesınde madem boyle bi iş yapıyorsunuz ADM GİBİ YAPMAK ZORUNDASINIZ suana kadar hep iyi niyetle davrandım aylardır forumlarda belkı yanlıs anlasılmayı düzeltirsiniz dedim OLMADI biz bu oyuna saatlerımızı günlerımızı aylarımızı senlerımı harcıyoruz en sonunda emek verıyoruz vesayri sonrasında Sınırsız Ban yiyoruz. Kımse durup durupken sınırsız ban yemez haklısınız ama olurya bazen yanlıs anlasılır ınsanlık halıo hertürlü durum olabilir ama bunun cezası sınırsız olamaz ozellıkle en büyük yanlıslık hak yeme bana yapılıyor MMOMT2 karsısında doğanın 7 editini aldım gerı vermek sartıyla 5 kere üst üste ban yedım 3. 4. bandan sonra atamazmıydım itemlerı başka cara yanlıs anlasılmadan dolayı buralara kadar geldım HADI BUNLARIDA GEÇDİM gerıvermek sartıyla aldıgım editleri siz kendiniz verın YANLIS ANLASILMAYI DÜZELTİN diyorum yetkılıler

Cevabı konu kapatılmıştır uzatmanın manası yok dier üyede siz 1 kere 2 kere 3 kere hata yaptınız diyor lan ben 3 kere hata yapsam bılmezmıyım. saçma sapan Momt2 gmlerıne yakısmayan cevaplar geldı sızde suan emek hırsızlıgı yapıyorsunzu 6 ay oldu size son SOZUM BEN YORULDUM ARTIK YA CARI SILIN YADA CARIN SIFRESINI VERIM VERIN ITEMLERI YADA BAŞKA Bİ ÇÖZÜM BULALIM AKLIMDAN CIKMIYOR CAR ÜYELIKLERIMI SUÇSUZ YERE BANLIYORSUNUZ BİŞE DEMIYORUM AMA HAKKK YEMEYIN REALDE ISINIZ GÜZEL GİTMEZ ONU SOLIM...

Sınırsızmı Yedin Kardeşim ßAN Geçmiş Olsun Gerçekten MMOMT2 Yönetimi Gerçekten Çok Geri Sistem Ve Cezayı Suçsuzlar Çekiyor...

Saol kardeşım de ben artık oyuna gerı donmek ıstıyorum sıkıldım artık bu laflardan metin2 oyunu unuttum yemın ederım okadardır girmiyorum YA CARI SILSINLER YADA BİR ÇÖZÜM BULALIM YERTER ARTIK !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri