HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aradığım Özellikler
1.Öncelikle Kolay Files İstemiyorum ; Kolay Filesde 1 Günümü Sadece Ayarlama Yapmak İçin Harcıyorum.
2.Çoğu Filesde Ruh Taşı Vs Okunmuyor ; Alacağım Sunucuda Ruh Taşının Sorunsuz Ve Türkçe Olmasını ;
3.Özel Maplar Olabilir . Ama Özel Maplarda Azrail Vs Bu Gibi Bosslar Sabit Olmayacak.
4.Aradığım Özelliklerde ; Uyku Modu Sorunu da Olmamalı.
5. ''.com'' Lu Sitede Alacağım . Site Hakkında Fazla Bilgim Yok. Buyüzden Sitenin Yanında Metin2 Site Paneli - Market - Forum Olmasıda Önemli.
6. RAM Olarak 1-2 Gb Fiyat Uygun Olursa Dahada Artabilir.
7. Putty Full Fonksiyon Olmalı Ve CPanel Gibi Admin Paneli Olmalı.
Biliyorum Fazla Şey İstedim Ama ; Kaliteli Hizmet Vermek Çokda Kolay Olmuyor.
İletişim : kenysxe@turkmmo.com - Özel Mesaj Atabilirsiniz. Msn Tercihimdir.
1.Öncelikle Kolay Files İstemiyorum ; Kolay Filesde 1 Günümü Sadece Ayarlama Yapmak İçin Harcıyorum.
2.Çoğu Filesde Ruh Taşı Vs Okunmuyor ; Alacağım Sunucuda Ruh Taşının Sorunsuz Ve Türkçe Olmasını ;
3.Özel Maplar Olabilir . Ama Özel Maplarda Azrail Vs Bu Gibi Bosslar Sabit Olmayacak.
4.Aradığım Özelliklerde ; Uyku Modu Sorunu da Olmamalı.
5. ''.com'' Lu Sitede Alacağım . Site Hakkında Fazla Bilgim Yok. Buyüzden Sitenin Yanında Metin2 Site Paneli - Market - Forum Olmasıda Önemli.
6. RAM Olarak 1-2 Gb Fiyat Uygun Olursa Dahada Artabilir.
7. Putty Full Fonksiyon Olmalı Ve CPanel Gibi Admin Paneli Olmalı.
Biliyorum Fazla Şey İstedim Ama ; Kaliteli Hizmet Vermek Çokda Kolay Olmuyor.
İletişim : kenysxe@turkmmo.com - Özel Mesaj Atabilirsiniz. Msn Tercihimdir.
kardesim inovasyonsoft.com dan aldım gayet ilgililer.
ödeme bildirimini ilk gün yapamamıstım direkman mesaj atıp odeme yapmısınız falan diye msj attılır kesinlikler oneririm hazır kampanyada baslatmıslar kacırma derim.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...25574-inovasyonsoft-~-6-ay-suren-yilbasi.html
ödeme bildirimini ilk gün yapamamıstım direkman mesaj atıp odeme yapmısınız falan diye msj attılır kesinlikler oneririm hazır kampanyada baslatmıslar kacırma derim.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...25574-inovasyonsoft-~-6-ay-suren-yilbasi.html
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)