Merhaba Uzay Pilotları,
Yaşadığımız zor ve sınıntılı bir gecenin ardından bir nebze de olsa sizleri ragatlatabilmek için Bu hafta sonu etkinliklerimizi duyurmak istiyorum. Ve sabırsızlıkla beklediğiniz DOĞUM GÜNÜ kapımızda yolda!!!
10.12. Saat 00.00 dan 10.12. saat 23.59'a kadar her yerde olacak pırıl pırıl parlayan Hediye Kutularımız,
11.12 saat 00.00 dan 11.12 saat 23.59'a kadar 5. DOĞUM GÜNÜ KAPIMIZ tüm oyuncularımızın ana haritalarında olacak ayrıca Santabor robotumuz yine tüm sizlerle birlikte olacak.
11.12 saat 20.00 den saat 22.00'ye kadar ise Scoremageddon yarışmamız olacak.
Tüm bu etkinliklerimiz ana sayfa son dakika haberlerinde de duyurlacaktır.
İyi eğlenceler hep birlikte nice nice yıllara!!!
Darkorbit Takımınız
Yaşadığımız zor ve sınıntılı bir gecenin ardından bir nebze de olsa sizleri ragatlatabilmek için Bu hafta sonu etkinliklerimizi duyurmak istiyorum. Ve sabırsızlıkla beklediğiniz DOĞUM GÜNÜ kapımızda yolda!!!
10.12. Saat 00.00 dan 10.12. saat 23.59'a kadar her yerde olacak pırıl pırıl parlayan Hediye Kutularımız,
11.12 saat 00.00 dan 11.12 saat 23.59'a kadar 5. DOĞUM GÜNÜ KAPIMIZ tüm oyuncularımızın ana haritalarında olacak ayrıca Santabor robotumuz yine tüm sizlerle birlikte olacak.
11.12 saat 20.00 den saat 22.00'ye kadar ise Scoremageddon yarışmamız olacak.
Tüm bu etkinliklerimiz ana sayfa son dakika haberlerinde de duyurlacaktır.
İyi eğlenceler hep birlikte nice nice yıllara!!!
Darkorbit Takımınız
Ben Konuşma Cezası Yedim Ama Çarımın Konuşma Cezası Kalkmadı Yazan Tarihte Ve Saati Geçti ama Konuşamıyorum :S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)