Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

bedava char

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jok3r1372
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bedava charlar yayınlayın .d

Yok mu 2 guzel oyunda 2 harika char veriyorum karsiliginda crossfireda arada bir zaman gecirmelik char istiyorum ya sari kazik olur guzel bi kac silah olur icinde veya kaptan felan veya daha ustu olur icinde hic silah olmasada olur.Farmla 10 gunde bi kaptan yapanlar var.Iki harika chara fiyatlarinin toplami 200 Tl felan eder.Bana sadece 50 70 Tl lik crossfire hesabi lazim isler cok yogun arada kafa dagitmalik char cok uygun guzel teklif sunuyorum ben o kadar emegimi bedavaya veriyorum yani her halde zararda olan ben olacagim ama helali hos olsun np.

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Hoca 20 tl kontör atıyım ver cf yi :)

20 kontore charin ayakkabisini alirsin ancak ! dolu zp verilmis char ama silah cikmadi malesef .
Charlar hala gunceldir kupon 47 olmustur 6 000 bp olmustur

IKi guzel chara orta boy bisey cf de veya parayla satarim ikisinide istanbul ici eve teslim yaparim. ucuz ilgilenenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri