20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
bak kardeşim senin için üşenmiyip bir sunum hazırladım :ka19:Beyler çarım zyan hacktan ban yedi ne kadar sürelik olduğu yazmıyor yardımcı olurmusunz![]()
Kardeşim crossfire sitesine gir, hesabınla giriş yapar yapmaz şöyle bir hata gelirmesi lağzım:
bu hataya tamam diyince kendiliğinden, neden hesabının banlandığını anlatan bir sayfa gelir ekrana (eğer gelmezse giriş yapınca
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tıklayarak öğrenebilirsin)Karşına çıkan ekranda tarih ve saat belirtmeyen buna benzer bir mesaj çıkarsa, sen o hesaptan umudunu kes demektir

okadar uğraştım umarım +rep'i esirgemezsin :ka19:
senin dediğinle alakası yok! hesap süreli veya süresiz ban yemişse bu hata ile karşılaşır! :ka24:Kardeş Süresi Yazmıyosa Sınırsız Yemiş Benimkide Sınırsız Yedi Zyan HackdenBide Chara 600 TL Harcamıştım
![]()
Son düzenleme:
Kardeş Süresi Yazmıyosa Sınırsız Yemiş Benimkide Sınırsız Yedi Zyan HackdenBide Chara 600 TL Harcamıştım
![]()
Yalan konuştuğun nerden belli
insan 600 TL'lik çarda hile kullanmaz dostum 
Yalan konuştuğun nerden belliinsan 600 TL'lik çarda hile kullanmaz dostum
![]()
belli olmaz, ben 400Tl yatırmıştım ama dayanamayıp hile kullandım 1 değil 2 değil 3 kere ban yedim sonunda sınırsız ban :s
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)