Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

UGRBLG Hayatı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UGRBLG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikler merhabalar,
hayatımı sizlere anlatacağım tamamen ayrıntıya giremeyeceğim :)
2 Mart 1998 tarihinde Giresun ilinin doğum hastanesinde dünyaya doğdum. Bebeklik hayatımı fazla hatırlamıyorum ama kafamda 1-2 yarık var annem yaramaz olduğumu söyledi mermer sehpaya kitaplığın üstünde atlamışım annem öyle söyledi. Bu yaramazlık büyüdükçe küçülmeye başladı diyemicem çünkü 6-7 yaşlarında bisikletle trafik kazası geçirdim bacağım ters dönmüştü ve kötü bir olaydı bundan sonra hayatımda çok hastalık geçirmeye başladım su çiçeği , menenjit v.b gibi sonra bisiklete binmeye tekrar başladım ve ablamın sayesinde ablamın ayağının tekerime takılması sonucunda kafamı kaldırıma vurarak küçük bir beyin kanaması geçirdim 1 ay kadar hastanede yattım. 1. sınıfa başlayamadım 1 hafta gittim ve tüm derslerim 1 olarak geçti. 2. sınıftan itibaren annemin büyük desteğiyle bu okuma yazma v.b olayları atlattım ve 5. sınıfa kadar full 5 getirdim annemin emeği üzerimde çok büyüktür. Sonra 6. sınıfta babamı kaybettim kendini iş yerinde asmıştı bu beni çok sarsmıştı bu yüzden annemlerle Bursa'ya halamların yanına taşındık ama ordada işler düzgün gitmedi halam anneme babamdan kalan emekli maaşını çaldılar ve bizde annemlerle Ankara'ya annemin halasının yanına gittik 14-15 gün orada kaldıktan sonra İstanbul'a gittik annemin amcasının yanına ve ben bu aralıkta unutmaya başlamıştım. Sonra tabikide yine Giresun'a döndük sbsye girdim ve 380 aldım sevinçliydim.7. sınıfta derslerim biraz kötü olmaya başladı 3-4-5 aralığındaydım ve sbsden 307 aldım anneme sölemedim çünkü korkuyordum. Sonra işte şuan da 8. sınıftayım bu sene dershaneye de gidiyorum iyi bir puan alabilirsem bir anadolu lisesine gitmeyi düşünüyorum.
UGRBLG hayatı bu kadar.
İyi akşamlar arkadaşlar.

Hepimizin Kötü Geçmişi Var Ne Yazıkki :( Ama Geçmişe Bakma,Önüne Bak.Derslerini Çalıs,Annenin Emeklerini Boşa Çıkarma :) Allah Rahmet Eylesin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri