InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PerfectDesign Best Serisi - Best Panel V1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PerfectDesigner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 966

PerfectDesigner

Level 4
TM Üye
Konular
32
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

PerfectDesign.png

tanitim.png

PerfectDesign Olarak Best Serisi İle Karşınızdayız Ve Buda Best Serisinin İlk Panel Ürünüdür. PerfectDesign Olarak Serverlara Site Tasarlıyoruz. Umarım Beğenirsiniz. Soru&Sorun MSN Adresi: perfectdesigntr@hotmail.com
SAYGILARLA ,
PerfectDesign
Uzman Tasarımcınız!
Not: Yeni İndex Ve Paneller Yoldadır!
PerfectDesign Best Panel V1 Özellikleri:
Full Fonksiyon Paneldir.
Resimlerin Üzerlerine Tıklayarak İndirebilir,Demoyu Görebilir,Virustotal Sonuçlarını Görebilirsiniz!
Paneli Serveriniza Kurmak İçin FTP Adresinize Yukledikten Sonra yazıp tamamladıktan sonra install.php dosyasını guvenlık nedenıyle sılmeyı unutmayınız! Ana dizindeki config.php ve /inc klasorundeki config.inc.php dosyalarını serverınıza göre duzenlemeyı unutmayınız! Bir Teşekkür Yeter
PerfectDesign

Rar Şifresi:

elitepvp sağolsun :cool:

Aynen birazda Emek Ver Bana Laf atacana Mal Arkadas Ergen Seni ...!

İyiki Best Serisi :D Kodlamaları Baştan Aşşağı Bozmuşsun, Ayrıca Panel (Ç)alıntı Yapmışsın Sadece Header Falan Değiştirmeye Kalkmışsın Onu da Batırmışsın :D :D Abi Öldürsün Biri Şunu :D Bide Tasarımcıyım Diyor :D

Rephaim Ben Daha Öncede dedim sadece panel editliyor Bide Yakında yapacam kendi panellerimi diyor :D :D Sırf ÇALINTI ergen yaw ... Bide Bana Laf Atar Mal Arkadas ... BİRİ ÜSTÜME KUM ATSIN :D :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri