mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Lütfennn Bakın Ban Yedim!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berk_an07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İyi günler arkadaşlar metin2 alesta serverinde 47 lwl charım vardı zihinsel ruh vuruşu g1 gb m8 di 1 ay önce basladım Ep çektim 3000 sonra skilleri yaptım ve bugün ban yedim ban sebebi olarakta yang alımı yazıyor yang almadım chara arkadastan aldım da 10 20 m istiyordum para karsılgında istemedim yani ya ep cekmek suç yada var bu gmlerde bişey anlamadım napabilirim bi çözüm söleyin lütfen gitti güzelim char

Kardeşim oyunda bakım var ve boyle saçmalıklar oluuyor Paraylada bi alakası yoktur. Durduk yerde yiyosun .s

Bunlar araştırmalarıma gore bir çok kişinin yorumlarini bir araya getirdim bunlar doğrumu bilmem fakat gene soyleyim. Fakat doğru oldugundan kendimde emin değilim ve araştırmalarima gore bir çok kişinin yorumlarini takip ediyorum. araştırmaya devam ediyorumda

Bir çok yazı okudum internette bilmem sana doğru gelirmi ama metin2 oyunu tam bir feci bir para tuzağı oyunda herşey açılan serverler yeni gelen itemler sandıklar yeni bir eğlence yerine yeni bir para tuzağı diyelimmi şuna?

Metin2'de yang satıyor ve oyundan dahada çok paralar kazanıyor. EP satışından fazla para elde edemediği için yang satışından yaklaşık olarak 10 Milyar günde para kazandıgını biliyoruz. Bu yüzden yang alirken aldigin an O Aldigin kisi aslinda satici degil bir oyun yoneticisi oluyor. Bu yoldanda hem paraniz gidiyor hemde ban yiyorsunuz yoksa yang satın aldıgınız nasıl anlaşılabilir mantıklı açıklamasi olmali.

Sorun çözüldüğüne anlatıldıgına gore kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri