emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Giran Map Hack Awertascı farkıyla Sadece win64

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan awertascı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 839
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar bugunlerde giran map var biliyosunuz acıyolar ben merak ettim ve araştırdım merak edenler yapıp iyi zaman gecirsinler diye

İlk once
İLK ÖNCE CHEAT ENGİNE 6.1 İNDİRİP
KURUYORUZ
LİNK :

1.SETTİNGSE TIKLAYIN
ywhz.png

2.PointBlank.exe
yazın gösterdiğim yere sonra ok a basın oyunu açın
ywlv.png

3.TDM(Team Deat Macht) acıyoruz ve alta alıyoruz
ywpz.jpg

4.Arkadaşlar ilk
array of bytes (ilk önce bunu yapmazsanız çalışmaz ...) yapın sonra 18 00 00 08 00 08 80 yazın fırst scan'e tıklayın.
ywss.png

5.Ardından solda çıkan adrese sağ tıklayın ve resim 5teki gösterdiğim yere sol tıklayın
ywtz.jpg

6.Ardından resim6 daki gibi görünen ekran eğer bir kez zoom yaparsanız 18 ile başlayan çift haneli kodları görürsünüz. en baştaki 18'i:
ywyd.jpg

7.Son olarak 7deki gibi 18 olan kod yerine 80 yazarsanız karşınızda Giran Map'i göreceksiniz arkadaşlar.

Diğer oyuncularda da görünmesi için zamanı birkez arttırın ve tekrar 10 dakikaya geri alın o zaman herkes giran map olarak görür ve keyfini çıkartabilirsiniz Repi eksik etmeyin Sabit olursa sevinirim

kardeşim denedim olmuyor bu kanıtlarda sana ait değil...daha önceki zamanlarda olabilir ama şuanlık çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri