mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

7 Aralk @

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guneygun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 241
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

http://www.illuminati.org adresi kapandı ve adında sahte bir site ortaya çıktı. 48 saatten az zaman kalmışken geri sayımı buradan takip edelim.

7december.org'da ise şu mesaj belirmekte:

"WAKE UP HUMAN RACE.
All of us are the brothers and the sisters. We have the power to finish all of the wars and the darkness. If we do not wake up, we will be too late and the darkness will arise...**

Türkçe:
**İNSAN IRKI UYAN.
Hepimiz kardeşiz. Bütün savaşların ve karanlıkların üstesinden gelebilme kabiliyetine sahibiz. Şayet uyanmazsak çok geç olacak ve karanlık yüzünü gösterecek...**

GERÇEK SS

y93y.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Illuminati adlı bir topluluk,her 10 sene yaptığı gibi (9 Eylül de dahil.) bir felaket yapmak istiyor.Tuhaf bir topluluk,eğer gerçekten bir saldırı olursa umarım Türkiye etkilenmez.Ama saçma buluyorum bu olayı.
Hiçbişey olacağı yok yarın foruma istersen bişey olmadı diye konusunu ben açarım böyle şeylere inanmayın inandırmayın konu yoruma kapatılmıştır.

Illuminati adlı bir topluluk,her 10 sene yaptığı gibi (9 Eylül de dahil.) bir felaket yapmak istiyor.Tuhaf bir topluluk,eğer gerçekten bir saldırı olursa umarım Türkiye etkilenmez.Ama saçma buluyorum bu olayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri