berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hikaye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkanli34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 526

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başta şunu belirteyim ki benim bu hikaye yazma isteğim Çorumlu tarafından doğdu ve o isterse de devamı gelmez.

Yıl 2842
artık dünya yaşanılamaz bir hal almıştı.Yepyeni şirketler kuruluyor ve dünyaya çarpması düşünülen gök taşından kaçıp başka gezegenlere kaçmayı planlıyorlardı.bu şirketlerin başında EİC,MMO, ve VRU geliyordu. bu şirketler'in gitmeyi düşündüğü gezegenler ;
MMO şirketi Mars gezegenine gidip yaşamı orada devam edeceklerini söylüyorlardı
VRU şirketi ise Venüs'e giderek orada hayatlarına devam edeceklerdi.
EİC şirketi ise bunu bir sır tutuyor kimse ile paylaşmıyorlardı.

Vakit gelmiştir. VRU ve MMO gemilerine binip gitmişlerdir.
Fakat EİC dünyada kalmıştır ve gök taşı hızla yaklaşmaktadır....

EİC kimseye fark ettirmeden bir silah hazırlamış tı.Bu silahla göktaşına ateş ettiler ve gök taşı parçalandı ama o da ne ?
içinden Streuner isimli yaratıklar bulunuyordu dünyanın yörüngesinde binlercesi serbest kalmıştı.EİC bunlar için Goliath gemilerini uzaya yolladı
yaratıkların fazla hasar vermediğini anlayan şirket goliath ları geri çağırdı.fkat bu ytratıkların bir arada gezmesi tehlikeliydi
EİC bunlar için elinde sınırlı sayıda bulunuan ve sadece şirket güvenliği için kullnıln goliathları kullanmak istemiyordu.bunun için bir plan yapmaya koyuldu..
Bu sırada MMO yeni gezegeninde bir tehdit ile karşılaştı.
Küçük sinir bozucu Lordakia lar sarmıştı gezegeni... aynı sorun VRU da da yaşandı.3 şirket ayrı ayrı çözümler yapıyordu ki VRU bunun çözümünü bulmuştu.
Küçük bir gemi üretip adını bigboy koymuştu.Bigboyun maliyeti ucuz olduğu için çokça üretildi fakat VRU şirketinin unuttupu bir şey vardı gemilerin içi boştu.
goliathlarda kullandıkları LF4 silahı çok pahalıydı bu gemilerde kulanılamazdı.bunu haber alan MMO daha az hasar veren ve daha az maliyeti olan MP1 üretmeye başladı.
VRU ile MMO gemilerle silahları takas yparak ilerliyorlardı.EİC ise bu gemilere karşı takas edecek bir şey arıyordu
Bu geminin zayıf yönü HIZ idi.EİC hemen Jeneratör üretmeye başladı ve bir tana prototip üretti bunu EİC e gemilere karşılık verebilceğini söyledi.
Böylece 3 şirket arasında bir ilişki oldu.
Vru bigboy ürettip Eic ve Mmo ya satıyor Mmo silah takıyor bunun karşılıgında bedavaya gemi alıyordu
ve sonra Eice silah vererek jeneratör takmasını istiyordu.

Bir Gün VRU gezegenine sığmamaya baladı ve bir gezegen daha ele geçirdi bu gezegenlere isim vermek yerine numaralandırdı.ana üs 3-1 idi ele geçirdikleri 2. üssün adı ise 3-2 koydular.bunun üzerine Mmo ve Eic de aynısı yaptılar.Eic araştırma komutanı Jack Hunter ile Eic genel şirket başkanı amiral stophire arasında geçen konuşma;

J:Efendim 10 kişilik araştırma ekibimden sadece 4 kişi kaldık burada bir yaratık bulunuyor ve gemilerimiz mahvediyor
S:Yaratığı yok etmeye çalışınn !
J:denedik fakat ne çare,yaratık çok güçlü
S:boşunamı LF4 takıyorsunuz ?
J:efendim vuruşumuz düşük geri çekiliyoruz
S:hayır ! o yaratıgı ney öyle yüksek vurduruyor öğrenmek istiyorum !
J: anlaşıldı.
5 dakika sonra
J: efendim var gücümüzle saldırıp yaratıgı yok ettik fakat diğer arkadaşlarımı kaybettim.
S:peki ya yartık neden fazla vuruyor? sebebi ne imiş ?
J: efendim üsse geliyorum konuşalım düşmanlar telsizi dinliyor olabilir....

S:ne imiş bu yaratığı yüksek vurduran ?
J:efendim yaratık patladığında bir çeşit hammade uzaya bıraktı.sanıyorum ki onu bu yüksek vurduruyor.

Hemen araştırmalar başladı ve madde nin adının rebellium oldugu ortaya çıktı
rebellium lazer atışını 2 ye katlıyor ve de vuruş gücünü arttırıyor.

bunu x2 olarak adlandırıldı ve güçlendliler bu hammaddeyi ticarete sundular.
her iki şirkette bunu aldı fakat Eic in son anda aklına gelen bir fikir ona daha fazla para kazandırıcaktı fakat son anda akıllarına geldi bu daha önce kullandıkları promerium ile rebellium u birleştirerek x3 ortaya cıkarıcaktı bunu bir de böyle piyasaya sundu fakat diğer iki şirket bunu akıl etmiş hatta çalışmalara başlamıştı bile.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri