OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Metin2 Hesap güvenliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adecik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sevgili arkadaşlar herkesin korkulu rüyası olan hesap soyulması hesap çalınması gibi durumlara alacağımız kısa tedbirlerle karşı koyabiliriz.

1-Arkadaşlar oyunda kendisini size gm diye tanıtanlara sakın kanmayın prt scrn tuşuna basarak ss alın.
2-e-mail adresiniz hotmail yerine gmail yahoo gibi adresleri kullanın ve bu adresleri başka amaçla kullanmayın.
3-arkadaşlar oyuna yeni başladığınızda 1 lvl 10 lvl 20 lvllerde kendi ekran görüntülerinizi alın ve bunları saklayın çünkü hesabınız çalınırsa geri almak için istenmektedir.
4-itemlerinizi kimseye göstermeyin şehirde ezq itemlerinizi giyin ki sizin hesabınızı soymasınlar.
5-hesabınızı en güvendiğiniz arkadaşınıza bile vermeyin ben verdim bana 43 lvl bi çarla takas etcem izin veriyonmu dedi hayır dediim halde değişmeye kalktı hesaplara bakmak için şifrelerini birbirilerine verdiler adam çaldı güzelim niki
6-internet kafeden hesabınıza giriyorsanız güvenilir net cafelerde girin ve çıkmadan önce mesela sürenizin bitimine 5 dakka kalmış bunları kontrol edin son 3-4 dakkanızda çıkın yoksa hesabınız kapanmıyo ne olur ne olmaz
7-hile kullanmayın kullanacaksanızda tenha yerlerde kullanın mesela kule yapıyosunuz hile açmışsınız bu resmen banlanmak istiyorum demektir.
uçuk hilelere hiç tenezzül etmeyin arkadaşlar oyunda yang hilesi ep hilesi ex hilesi gibi hileler yoktur.
8-hesabınızın şifresini 2-3 günde bir değişin ve en az 12 harfli bir şifre kullanın
bu şifreler akla gelmeyecek şeler olabilir.mesela monitörünüzün üstündeki yazı.yada aldığınız bir cipsinin barkoduna bir iki harf katarak bir şifre oluşturabilirsiniz yada leptonuzun windows lisansı gibi örneğin bir barkod verelim

8693344dfxa3345612 gibi yada matematik formullerinii yazabilirsiniz mesela bir denklem örneğin (-4x)+(-3y).4+25=z bu şifreler zor kırılır.
9-hesap adı ve şifrenizi başlat menüsünden donatılardaki ekran klavyesini seçerek girin keylogger programları bunları algılamazlar.

işte bu kadar bunları yaparsanız hesabınızın çalınma/soyulma ihtimalini minimuma indirirsiniz veya bu ihtimali yok edersiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri