HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bering kardeşimin çarını incelemeye almışsınız dün akşam üstü fakat yarın açılacağını söylemiştiniz ve az önce çar sitede sıralamaya girdi sonra ve oyunda 2dk lığına birisi girdi ve hemen çıktı bering adlı çara sonra ben bering kardeşimi aradım sen mi girdin diye oyuna gir diye fakat o girmemiş çarına ve oyuna çağırdım geldi çarına girdi fakat halen banlı olduğunu söyledi şaşırdım sıralamada ismi
vardı ve 10dk sonra sıralamada da ismi kayboldu nasıl bir inceleme bu anlıyamadık.Buarada Bering kardeşimin forum hesabına 2 gün ban atmışsınız ondan dolayı yazı yazamıyor.Yardımcı olursanız seviniriz
vardı ve 10dk sonra sıralamada da ismi kayboldu nasıl bir inceleme bu anlıyamadık.Buarada Bering kardeşimin forum hesabına 2 gün ban atmışsınız ondan dolayı yazı yazamıyor.Yardımcı olursanız seviniriz
Kardeşim inceleme ayrı bir mesele.Bu konu şuanda sizi ilgilendirmiyorum.Nasıl oyun bakıma girince girilmiyor charlara onun gibi düşünülsün.
Bering in charı açılmayacak gibi birşey yok.Elbette harun charının ban yemesi üzdü beni.
Ama muhakkak açılıcak.
Bering in charı açılmayacak gibi birşey yok.Elbette harun charının ban yemesi üzdü beni.
Ama muhakkak açılıcak.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...