HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KONU DEĞİŞTİRİLDİ AŞAĞIDA OKUYUNUZ !!!!!!!!!!!!!!Oyuna gm alımı şu şekilde olcaktır ilk 90lv olana sgm 2. 90lv olana normal gm lik ve geldik !!!! 50lv olan herkese (2dk so da kasmayla olur ) 70lv altındaki her silah ve zırhın gm kodu aktif olcak (kraliyet 90lv da aktif olcak) oyunda gm olanlar hariç 50lv yi geçenlere sadece 70lv ve altı silah ve zırh kodu aktif olur başka kod aktif değildir ve hile kullananlara anlık ban yarın saat 13:00 da üyelikleri açıcam ve saat 13:30 da kapatıcam serverin reklamını 12:55 te yapıcam (eğer olmaazsa okuldan gecikmişimdir allahın izniyle bir sorun olmazsa yarın açıyoruz)(TL)SoulCalibur size iyi oyunlar diler
Kısa Tanıtım
oyun adı : SoulMetin2
oyuna başlamak
yuna 99 başlatan bir oyun değiliz biz de emek geçerli lv kasması çok kolay merak etmeyin ve satıcıya item satmak açıktır ama +9 muhoyu 75m gitmicek 1m gitcek o şekil zaten başlarken 1m veirilcek bug yapmaya çalışan olcaktır sölim bi grup köpekte en az 50m yapcaksınız oyunda efsun oranları süperdir 50k hp efsun eklemeler 0 yang 2.efsun nesnesi 0 yang bazıları şanssızdır bi türlü gelmez yha 200m koymak yerine 0 yang koycam oyunda basmalık itemler düşmüyor aksine köpekten dolunay düşürülcek oyunun tamamıyla oynadım pack dosyasında oynamadığım kod kalmadı ama yaptım
itemler:aslında oyunu bakıma aldığımızda 1000defans veren bir zırh (imparator zırhı) yapmayı düşünüyorum ve 92 lv patron kılıcı yerine 99 lv bi silah yapıcam adı da son kılıç olcak saldırı hasarı 670-692 işte şaşırtan yer saldırı hıız +%40 yanlış duymadınız veya yanlış okumadınız 40 40 40 40 40 40 40 40 hıııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
npc lerimiz: fadime abla:gül kabak satar (kabaktan dediğim 99 kılıç + sosis çıkabilir) sosis size +100 saldırı +50 yürüme hızı verir
skiller : Başladın oyunaa savaşçı açtın diyelim giidyosun hocana alıyosun (söz bedenseliiiiii) bildiğiniz bbedensel geliyor sonra gidiyoz genç kadına
ondan bizim skilleri p yap diyoruuuuuz !!!! bakıyoruz güçlü beden ruh vuruşu ve diğer zihinsel becerileri ve bedensel becerilerimiz p şekilde oluyor +++++++++ şimdi buna kesin yalan dersiniz ama karabüyü ve büyülü silah becerilirinide savaşçı olmanıza rağmen kullanacaksınız ninjayı yapamadım ve sura skillerini de çift el silahlarla kullanamazsınız oyunumuzda hile kapalıdır hamachi değildir vps dir forum sitesi aranıyor bulunmazsa ben kurcam ram 8gb bu yüzden üyelikleri 13:30 da kapatıcam 13:00 da açıp 200kişi olunca kaparım ya da oyunda lag olmasını istemiyorum oyunda hile kullanan olursa banlanıcak ve yerini doldurmak için bana burdan mesaj atan ilk kişiyi üye yapıcam oyundaki isteklerinizi konu altına yazın
mc li olmayacak bu 1
exe de sorun yok her şey açık yarın da açık
sitemiz o da yarın online o yüzden site açılmayabilir
ÜYELİK KAPANDIĞI İÇİN SİTE SİLİNMİŞTİR!!!!!
itemshop vardır kraliyet zırhı itemshoptadır itemshop miktarınız kestiğiniz slot kadar yükselcektir kral zırhı 10.000 itemshop ep sidir 1.görevde 10 değil 100 köpek kesceksiniz bu size 5000 shop point sağlar son 5000 de satıocı görevlerinden 1000 zırhçı görevinden (maden toplamalı olan) 3000 kalanıda 1000 slot
isteklerinizi konunun altına yazın pack dosyalarıyla oynamayı iyi biliyorum (oyunda +9 dan aşağı item yoktur bana tşkr edin !!!!!)

http://www.resimupload.com/ds482047215_0304_164231.html
http://www.resimupload.com/ds134649102_0303_143337.html
http://www.resimupload.com/ds748004287_0304_140226.html
ARKADAŞLAR ÜYELİĞİ AÇMIŞTIM BAŞKA SİTELERDEDE REKLAMIMIZI YAPTIK VE O SİTELERDE BEKLEDİ DERSİM BOŞTU OKULDAN ERKEN GELEBİLDİM VE ÜYELİKLERİ AÇTIM TABİ KAPMAK İSTEYENLER SIRA OLDU GELDİ 200KİŞİYİ GEÇTİK (ÜYELİKLER 85 FLN)HERKES 3-4 KARAKTER AÇTI NE YAZIKKİ VE 231 SAYISINA ULAŞTIĞIMIZ İÇİN ÜYELİKLER VE SİTE TAMAMEN KAPATILMIŞTIR OYUN PAZAR GÜNÜ BAKIMA ALINACAK VE ONDAN SONRA RAM İM DEĞİŞECEK PAZARTESİ GÜNÜ SW Yİ AÇICAM VE 500KİŞİYE AÇIK OLCAZ AMA SONRA ÜYELİKLER KAPANICAK VE İKİDE BİR REBOOT ATMAYACAZ ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZİ ANLIYORUM BEN DE ZAMANINDA SİZİN GİBİ SW BEKLERDİM AMA Bİ DE BURDA OLMAK VARMIŞ KAPANAN SERVERLERİN GM LERİ SİTELERİNİDE KAPASA MİLLET BU KADAR KIZGIN OLMAZ !!!
ARKADAŞLAR OYUNLA İLGİLİ HER ŞEY GERÇEKTİR İSTEYENE DATABASELERİMİ ATARIM SW Sİ KURARLAR AMA HER DB DE SOULMT2 YAZAR YANİ REKLAMIMIZI YAPMIŞ OLURSUNUZ NESE DB 200MB DİR BEN LİNKLERİ KOYMAYACAM ÇNKİ SİTEDE VARDI ARTIK İNDİRSENİZDE ÜYE OLMAYANLAR İÇİN ÇOOOK GEÇ
Kısa Tanıtım
oyun adı : SoulMetin2
oyuna başlamak
yuna 99 başlatan bir oyun değiliz biz de emek geçerli lv kasması çok kolay merak etmeyin ve satıcıya item satmak açıktır ama +9 muhoyu 75m gitmicek 1m gitcek o şekil zaten başlarken 1m veirilcek bug yapmaya çalışan olcaktır sölim bi grup köpekte en az 50m yapcaksınız oyunda efsun oranları süperdir 50k hp efsun eklemeler 0 yang 2.efsun nesnesi 0 yang bazıları şanssızdır bi türlü gelmez yha 200m koymak yerine 0 yang koycam oyunda basmalık itemler düşmüyor aksine köpekten dolunay düşürülcek oyunun tamamıyla oynadım pack dosyasında oynamadığım kod kalmadı ama yaptımitemler:aslında oyunu bakıma aldığımızda 1000defans veren bir zırh (imparator zırhı) yapmayı düşünüyorum ve 92 lv patron kılıcı yerine 99 lv bi silah yapıcam adı da son kılıç olcak saldırı hasarı 670-692 işte şaşırtan yer saldırı hıız +%40 yanlış duymadınız veya yanlış okumadınız 40 40 40 40 40 40 40 40 hıııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
npc lerimiz: fadime abla:gül kabak satar (kabaktan dediğim 99 kılıç + sosis çıkabilir) sosis size +100 saldırı +50 yürüme hızı verir
skiller : Başladın oyunaa savaşçı açtın diyelim giidyosun hocana alıyosun (söz bedenseliiiiii) bildiğiniz bbedensel geliyor sonra gidiyoz genç kadına
ondan bizim skilleri p yap diyoruuuuuz !!!! bakıyoruz güçlü beden ruh vuruşu ve diğer zihinsel becerileri ve bedensel becerilerimiz p şekilde oluyor +++++++++ şimdi buna kesin yalan dersiniz ama karabüyü ve büyülü silah becerilirinide savaşçı olmanıza rağmen kullanacaksınız ninjayı yapamadım ve sura skillerini de çift el silahlarla kullanamazsınız oyunumuzda hile kapalıdır hamachi değildir vps dir forum sitesi aranıyor bulunmazsa ben kurcam ram 8gb bu yüzden üyelikleri 13:30 da kapatıcam 13:00 da açıp 200kişi olunca kaparım ya da oyunda lag olmasını istemiyorum oyunda hile kullanan olursa banlanıcak ve yerini doldurmak için bana burdan mesaj atan ilk kişiyi üye yapıcam oyundaki isteklerinizi konu altına yazın
mc li olmayacak bu 1
exe de sorun yok her şey açık yarın da açık
sitemiz o da yarın online o yüzden site açılmayabilir
ÜYELİK KAPANDIĞI İÇİN SİTE SİLİNMİŞTİR!!!!!
itemshop vardır kraliyet zırhı itemshoptadır itemshop miktarınız kestiğiniz slot kadar yükselcektir kral zırhı 10.000 itemshop ep sidir 1.görevde 10 değil 100 köpek kesceksiniz bu size 5000 shop point sağlar son 5000 de satıocı görevlerinden 1000 zırhçı görevinden (maden toplamalı olan) 3000 kalanıda 1000 slot
isteklerinizi konunun altına yazın pack dosyalarıyla oynamayı iyi biliyorum (oyunda +9 dan aşağı item yoktur bana tşkr edin !!!!!)

http://www.resimupload.com/ds482047215_0304_164231.html
http://www.resimupload.com/ds134649102_0303_143337.html
http://www.resimupload.com/ds748004287_0304_140226.html
ARKADAŞLAR ÜYELİĞİ AÇMIŞTIM BAŞKA SİTELERDEDE REKLAMIMIZI YAPTIK VE O SİTELERDE BEKLEDİ DERSİM BOŞTU OKULDAN ERKEN GELEBİLDİM VE ÜYELİKLERİ AÇTIM TABİ KAPMAK İSTEYENLER SIRA OLDU GELDİ 200KİŞİYİ GEÇTİK (ÜYELİKLER 85 FLN)HERKES 3-4 KARAKTER AÇTI NE YAZIKKİ VE 231 SAYISINA ULAŞTIĞIMIZ İÇİN ÜYELİKLER VE SİTE TAMAMEN KAPATILMIŞTIR OYUN PAZAR GÜNÜ BAKIMA ALINACAK VE ONDAN SONRA RAM İM DEĞİŞECEK PAZARTESİ GÜNÜ SW Yİ AÇICAM VE 500KİŞİYE AÇIK OLCAZ AMA SONRA ÜYELİKLER KAPANICAK VE İKİDE BİR REBOOT ATMAYACAZ ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZİ ANLIYORUM BEN DE ZAMANINDA SİZİN GİBİ SW BEKLERDİM AMA Bİ DE BURDA OLMAK VARMIŞ KAPANAN SERVERLERİN GM LERİ SİTELERİNİDE KAPASA MİLLET BU KADAR KIZGIN OLMAZ !!!
ARKADAŞLAR OYUNLA İLGİLİ HER ŞEY GERÇEKTİR İSTEYENE DATABASELERİMİ ATARIM SW Sİ KURARLAR AMA HER DB DE SOULMT2 YAZAR YANİ REKLAMIMIZI YAPMIŞ OLURSUNUZ NESE DB 200MB DİR BEN LİNKLERİ KOYMAYACAM ÇNKİ SİTEDE VARDI ARTIK İNDİRSENİZDE ÜYE OLMAYANLAR İÇİN ÇOOOK GEÇ

Son düzenleme:
siteye girmez kardeş yarın açılcak exp oranı dediğim gibi çok yüksek ve artık abuk sapuk server oynamak zorunda değilsiniz dediğim gibi üyeliği 200 kişi olunca durdurmayı başarabilirsem 0lag olcak oyun ztn normal metin2 gibi tükrçe 0 lag dediğim sunucuya bağlanmka dahil her şey yarın bir konu daha açmicam bu konudan ilerleticez biliyorum heyecanlandınız ama bu gün açamicam serveri üzgünüm çnki şu an bir çok arkadaşın pc si kapalı onlara haksızlık olcak o yüzden gün ortasında açıcam sw yi anlatıma göre sevdiniz mi ? ve önerilerinizi yazın
arklar indirme dosyası en fazla 243mb ye kadar küçüldü skillerinizle oynama yaptım fotoları az sonra koycam : )
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)