Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hamachisiz harika server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoulCalibur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Soul Gm alımı varsa idealim oyuna bana üyelik al.inan beni gm yaparsın saglıcakla kal burdan bizi bilgilendir .İyi oyunlar ..BB

üyeliklerimiz açılmıştı okuldan erken geldim ders boştu evde yakın zaten geldim işt üyelikleri açmıştım eğer bu sitede yakalayan lduysa bilmem benim reklam olmasın diye adını veremicem 3 sitede oyunun üyelikleri açtık her şey spr di ama biraz hızlı üyelik alındı 200kişiyi geçtik ve birraz lag başladı azcık ama o yüzden üyelikler ve site kapanmıştır oyunumuz açıktır yukarıda yazanlar geçerlidir 90lv olana gm lik !!

ben sw ye üye olabildim ve sw yi çok sevdim kardeş repini verdim 88lv yim 90 olunca gmliğimi yaparsın arakradaşlar bi hbr daha gm söylemeyi unutmuş galiba oyunda lv lar gözüküyor yani biri 94lv olup 56lv çarınızı kandırcak şekilde vs atamicak harika sw tbrk ederim !!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri