HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bu crack sayesinde EasyMetin2'yi sınırsız kullanabiliceksiniz.
Fakat saat 17:00'dan sonra acmalısınız. Kapatmadığınız sürece istediğiniz kadar açık kalabilir
Kapatırsanız da ertesi günün saat 17:00'ini beklersiniz 
Önce;
virüstotal :
Ikarus, Sophos gibi virüs programları trojan olarak algılamış.Hiç bakmayın virüs falan yoktur. Avast,Kaspersky,NOD32 vb. sağlam virüs programları temiz gösteriyor. Yinede size kalmış ister indirin ister indirmeyin .. Ben baştan açıklayım da sonra virüslü konu kilit falan denmesin .
Download :
Hiç o dosyayı buraya at şuraya kes buraya yapıştıra gerek yok. Crack yapıp kendim upload'ladım. Bildiğiniz gibi EasyMetin2 hesabınıza giriş yapın. Zaten premium süreniz "NaN" şeklinde yazar
..
NOT : Sorun bende mi bilmiyorum ama balık botu çalışmıyor.. Bilginize...
Fakat saat 17:00'dan sonra acmalısınız. Kapatmadığınız sürece istediğiniz kadar açık kalabilir
Kapatırsanız da ertesi günün saat 17:00'ini beklersiniz 
Önce;
virüstotal :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ikarus, Sophos gibi virüs programları trojan olarak algılamış.Hiç bakmayın virüs falan yoktur. Avast,Kaspersky,NOD32 vb. sağlam virüs programları temiz gösteriyor. Yinede size kalmış ister indirin ister indirmeyin .. Ben baştan açıklayım da sonra virüslü konu kilit falan denmesin .
Download :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hiç o dosyayı buraya at şuraya kes buraya yapıştıra gerek yok. Crack yapıp kendim upload'ladım. Bildiğiniz gibi EasyMetin2 hesabınıza giriş yapın. Zaten premium süreniz "NaN" şeklinde yazar
..NOT : Sorun bende mi bilmiyorum ama balık botu çalışmıyor.. Bilginize...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)