Test5410 1
Test5410
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hack İndirmeden Önce

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qweqweeee18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 708
Evet Arkadaşlar Bugun Size Fake VırusTotal'i Anlaticam.Öncelikle Trojan Keylogger Gibi Zararlı Yazılımlarla Burada Paylaşım Yapan Çok Kişi Var.Onlarda Şöyle Bir Taktik Var Virüslü Dosyanın İçine Temiz Dosyalar Atıp Millete Temiz Diye Gösteriyorlar Bundan Korunmak İçin.Aşağıdaki Resim Gibi Dosyanın Boyutuna Bakacaksınız.Eğer Eşit Değilse.İndirip Tekrar Tarattırın Bakın O Zaman Neler Çıkacak.

crossfire201112030003.jpg

Evet arkadaşlar bu gerçekten çok önemli birisi paylaşmştı :D görev yöneticim gitmişti ve windows güvenlik duvarı kırılmıştı :D ama antiviriüsüm saolsun ikiside geri geldi :cool:

Evet arkadaşlar bu gerçekten çok önemli birisi paylaşmştı :D görev yöneticim gitmişti ve windows güvenlik duvarı kırılmıştı :D ama antiviriüsüm saolsun ikiside geri geldi :cool:

Aynısı bnm leptopada oldu :D virüstotal filan bakmadan indirdim metin2.exe hilesi :l03: bi çalıştırdım heryere yayıldı virüs Görev Yöneticisi filan gitti allahtan ilk başta hemen kaspersky indirdim ve kurdum sonra pc ölü gibi oldu sattım birine :D naptı bilmiyorum artık :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri