Merhaba dostlarım,
Öyle bir devrim başlatmak istiyorum ki herkez katılsın destek olsun.
Bölümümüzün adı Aşk Doktoru.
Bu Bölümde doktorlar olacak.
Her sorununuzda sizlere yardımcı olmak için.
Bu bölüm için ayrı bir yer ayrılmalı.
Ve özel bir rank. Bunları ilerleteceğim. Gazete fln.
Şimdi sadece konusunu açıyorum. Çok büyük bir bomba ile karşınıza çıkacağım, yani çıkıcağız.
Katılmak, destek olmak isteyenler Ö.M Atabilir.
Öyle bir devrim başlatmak istiyorum ki herkez katılsın destek olsun.
Bölümümüzün adı Aşk Doktoru.
Bu Bölümde doktorlar olacak.
Her sorununuzda sizlere yardımcı olmak için.
Bu bölüm için ayrı bir yer ayrılmalı.
Ve özel bir rank. Bunları ilerleteceğim. Gazete fln.

Şimdi sadece konusunu açıyorum. Çok büyük bir bomba ile karşınıza çıkacağım, yani çıkıcağız.
Katılmak, destek olmak isteyenler Ö.M Atabilir.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
1. Konunuzu hazırlarsınız paylaşıma açarsınız, yorumlanır. Konu açacağım hazırlanıyorum diye konu açmak nedir?
2. Konunuzun adı ancak aşk doktoru veya x bir konu olabilir bölümün adı GEYİK'tir.
3.Lütfen kullandığınız üsluba dikkat ediniz.
4. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. sorunların yazıldığı bir topik zaten mevcut inceleyiniz (her ne kadar adı aşk doktoru olmasa da, her türlü sorunumuzu paylaşabiliyoruz.)
5. Başka paylaşımlarınızda daha özenli ve dikkatli olmanız dileğiyle yukarıda saymış olduğum nedenlerden ötürü konu kilit.
İyi forumlar.
Lütfen forumumuzun amacını saptırmaya çalışmayınız.
Biz ne fındıkkıran nede başka bir şeyiz. Biz TurkMMO'luyuz. Bildirildi.
Biz ne fındıkkıran nede başka bir şeyiz. Biz TurkMMO'luyuz. Bildirildi.
1. Konunuzu hazırlarsınız paylaşıma açarsınız, yorumlanır. Konu açacağım hazırlanıyorum diye konu açmak nedir?
2. Konunuzun adı ancak aşk doktoru veya x bir konu olabilir bölümün adı GEYİK'tir.
4. http://www.turkmmo.com/geyik/1607661-quotoff-topicquot-gt-sorulariniz-ve-tavsiyeleriniz.html sorunların yazıldığı bir topik zaten mevcut inceleyiniz (her ne kadar adı aşk doktoru olmasa da, her türlü sorunumuzu paylaşabiliyoruz.)
5. Başka paylaşımlarınızda daha özenli ve dikkatli olmanız dileğiyle yukarıda saymış olduğum nedenlerden ötürü konu kilit.
İyi forumlar.
4. http://www.turkmmo.com/geyik/1607661-quotoff-topicquot-gt-sorulariniz-ve-tavsiyeleriniz.html sorunların yazıldığı bir topik zaten mevcut inceleyiniz (her ne kadar adı aşk doktoru olmasa da, her türlü sorunumuzu paylaşabiliyoruz.)
İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)