Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bir HoLLyPoWeR enayiliği daha
enayilik diyorum kendime gülüyorum Johans nick li şahıs a byü hızlı lanetli kılıç karşlğnda edit kutsal edit baron ve edit zekalı kolye verdm ancak ticaret bakadm diye arkdaş efsunu bozlmş lanetli kılıç tiacrete koymuş snirden kişi ile olan fısıltı penceresni kapattm die pişman oldm ancak resmde görldüğü gbi arkda banane baksaydn diyor yani inkar etmiyor
yetkililer logları incelerseniz sevinirm...Sw Venus...
[/url][/IMG]
enayilik diyorum kendime gülüyorum Johans nick li şahıs a byü hızlı lanetli kılıç karşlğnda edit kutsal edit baron ve edit zekalı kolye verdm ancak ticaret bakadm diye arkdaş efsunu bozlmş lanetli kılıç tiacrete koymuş snirden kişi ile olan fısıltı penceresni kapattm die pişman oldm ancak resmde görldüğü gbi arkda banane baksaydn diyor yani inkar etmiyor
yetkililer logları incelerseniz sevinirm...Sw Venus...
Son düzenleme:
kendi çarınsa mı neden kendi çarımı banlatmak istiym kardeşim aptalmıym benahaha o Kanıt işe yaramaz. Kendi çarınsa hadi bellimi olur . ?

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...