SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Adminler bakın!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JustMyLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

rizeliselçuğun charı 30 gün bandaydı onların banını açmışsınız Berin kardeşimin charı ne zaman açılacak ?

alla alla bering neden banlandı ki?
Bazı kuşku ve şüphelerin içerisinde Bering de mi var enteresan bi vaka :)

Ama bugün veya yarın açılır Admin açıklama yapmış işte
birkaçı açıldı diğerleride yolda açılır.

Bir gerçek var ki Adminim bu şekil itemleri tspit edemezsin.

Son düzenleme:
Doğru diyarbakırlı değiliz :) Kaldırım değilde yürüğümüz yollardan döndük sen hala o yola girmedin girmen içinde yeterli kapasiteye sahip değilsin.
Ama bir gerçek varki Senden olsa olsa sokak haytası olur onun dışında kendini farklı boyutlara büründürme derim :)

Senin yolun yorganın belli sokaklarda esrar içer alkol alır Sanmaki istikbalın parlak
Bu konulara deyinmeyecektim lakin sen insanı zorla bu tür konulara yönlendiriyorsun.
Gerçi ben senin gibilere mesaj yazma gereğinde bile bulunmayacaktım fakat millet görsün senin nasıl bi karektere sahip olduğunu.

ali sen bana yalvarıp edit istediğin günü unutmuusn başkalarına yalvarıyosun edit vermeyince :D istediğin kadar havla kaç yazar D: sen ne iş yapıyon koçum diyarbakır anadolu lissi 11/c gel bakım:D rahat ol geleceğim parlak hayılısıyla sen bi olduğun konuma bak hurdacı sonra başkalarını somutla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri