HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nereden çıkarıyorsun bunları ? benim sana söylemediğim şeyleri gerçekmiş gibi burda yazmaya devam edersen hiçbir konuda yardım etmem haberin olsun. Sana özel mesajdan birşeyler soruyorum gelip burda başka şeyler yazıyorsun ? Bana kim ss göstermiş ben kime inanmışım ? Bir kişi ss göstermedi bana bu olay üzerine
inceleme bitmedi bitince açılacak
Kusura bakma admin....
yav justun editini çalanın taaaaaaaaaa gelmişi geçmmişini bana iftira atanında gelmişini geçmişini sikerim yeter ulan keymiş sikerim keyi haaa admin bi açıklasın görecem lansizi admine resim yolmışmışım ne resmi lan kendin ciziyon kendin uyduruyon ününe çıkana sen çaldın diyo o kadar eminsense tek 1isim ver söyle rizeli araştırsın benkimi tek onun bunun isminide verme lalelik yapma coluk cocuksun harbi lale yav admin açıklayacak diyoz dahada pıtpıt ediyo her ününe çıkana bakıyon insan ya mraktan ya yaraktan gider fazla merakla herşeyi indirsen keyi yersin bizi suçlayamasın cocuk admin baksın eğer bensem ozamn konuş o bu şu deme
Nereden çıkarıyorsun bunları ? benim sana söylemediğim şeyleri gerçekmiş gibi burda yazmaya devam edersen hiçbir konuda yardım etmem haberin olsun. Sana özel mesajdan birşeyler soruyorum gelip burda başka şeyler yazıyorsun ? Bana kim ss göstermiş ben kime inanmışım ? Bir kişi ss göstermedi bana bu olay üzerine
inceleme bitmedi bitince açılacak
sayın admin k.bakma adamın çarı gitmiş acele ediyo ondan acısı var

ulan bering apo eski edileri çalan kim lejyonerin editini hisliayinin editini çalmadınmı eskileri lale daha dün abiabi dediklerinle düşmansın apo abi ve hasan abi ye tek abi dedim onlarda her daim abim gibiler sen gibi her editi olnaabi ayağı çekmiyoz değerin ucuz olum boş konuşuyon seni takan kim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...