HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hesap güvenliği oyuncuya aittir Kuralına Saçma Diyorsun Fakat Sen Kendi Charına Sahip Olamadıysan bunun ceremesini baskasının çekmesini ve onun suclu olmasını mı mantıklı buluyosun? Ticket attığında yeterli kanıtlarınız varsa zaten gereken yapılıyor. SSler varken yapılmadı diyelim burda sonuna kadar hakkını ara ama aksi halinde yönetime suclamalarda bulunma.zaten log meselesini sadece korkutmak için kullanırsınız item çalındığında da öle denir genelde ... destek ticket atınca noluyo ki gelen cevap hep aynı çar ve itemlerinizin guvenliğinden siz sorumlkusunuz saçmalığı sadece... hep aynı hep aynı nerde ne kadar masum varsa zararı goruyor sayenizde oyun içi ve dışı paralı veya kontor karşılığı edit satışını yayınını ve reklamını yasaklamadığınız surece serverlerinizde bu adiliklere İZİN VERMİŞ OLACAKSINIZ.... şimdi de ben ban yicem... yola taş koyanlara hep yaptığınız gibi... ama olsun banı atınki ne kadar adil olduğunuzu kanıtlayın.... doğru söleyen bu oyunda da forumda da dokuz koyden kovuluyor zaten... alışığız bu olaylara
Oyun içinde Kontörle Edit Satışı Yasaklandığında Kaç kişi burda İtiraz edicek biliyo musun ? Binlerce kişi oynuyor bu oyunu ve sana yararı oluyor diye böyle birşey olması zorunlu değil. Ama sen kendi önerini yaparsın. Ayrıca bu zamana kadar adam gibi eleştirip de banlanan kimi gördün de simdi forum adaletine laf ediyorsun ?
Gördüğün gibi nazik bir dille de isteyebilirsin.Tehditler ve suçlamalar savurmak gördüğün gibi iki taraf açısından da üzücü olabilir,lütfen öfkeni sürdürme,sakin bir şekilde ara hakkını.İyi şanslar,umarım çözümlenir.
zaten log meselesini sadece korkutmak için kullanırsınız item çalındığında da öle denir genelde ... destek ticket atınca noluyo ki gelen cevap hep aynı çar ve itemlerinizin guvenliğinden siz sorumlkusunuz saçmalığı sadece... hep aynı hep aynı nerde ne kadar masum varsa zararı goruyor sayenizde oyun içi ve dışı paralı veya kontor karşılığı edit satışını yayınını ve reklamını yasaklamadığınız surece serverlerinizde bu adiliklere İZİN VERMİŞ OLACAKSINIZ.... şimdi de ben ban yicem... yola taş koyanlara hep yaptığınız gibi... ama olsun banı atınki ne kadar adil olduğunuzu kanıtlayın.... doğru söleyen bu oyunda da forumda da dokuz koyden kovuluyor zaten... alışığız bu olaylara
Bu tarz yorumları ciddiye bile almıyorum

Bize hakaret, iftira veya küfür içeren yorumlar olmadığı sürece hiçbirzaman hiçbir yoruma müdahale etmedik ya da birilerini banlamadık. Sadece ve sadece sen ve senin gibi olayların iç yüzünü bilmeden sağdan soldan kulaktan dolma bilgilere sahip olanlar gelip bizi suçladılar.
Ek olarak charlarınızdan siz sorumlusunz tabiki benmi sorumluyum ? İŞ yapmayın kimseyle, şifrelerinizi düzgün belirleyin her önüne gelen programı, hileyi indirmeyin hesaplarınız çalınmasın. Benim gm hesabımı soyabilen varmı mesela ? Onun gibi düşünmek gerek.
Neyse konuyu açan arkadaşın konusunu baltalamayın ki arkadaş sorununu çözebilsin
Hepinizin bir şeyden anladıgı yok belli.Orda giden edit miktarı 800TL değerinde nerdeyse hatta daha fazlada olabilir.Şimdi siz karışmayında bırakında savcılıka halledelim.
Hepinizin bir şeyden anladıgı yok belli.Orda giden edit miktarı 800TL değerinde nerdeyse hatta daha fazlada olabilir.Şimdi siz karışmayında bırakında savcılıka halledelim.
Katılıyorum 800Tl ve üstü miktarda az para değil calinan editler geri gelmezse bu adam ne yapıcak peki ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...