DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

lan ne oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JustMyLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

lan charımı soymuşlar chara bir girdim tüm itemlerim gitmiş bunu yapanın allh belasını versin diğer dünyada tüm haklarım haram zıkkım olsun.ve şunu diyim biliyosunuz bir konu paylaşım bilişim suçları diye.Bunu yapanı şikayet etmezssem
ne olıyım bundan emin olun
dünya kadar editim gittilan admin bu konu hakkında yarıdm et lütfen.Sakın chardan sorumlusun deme.Charın şifresini felan kmse bilmiyor.Hemde kimse.

msnide bilmiyorlar.ama soyuldu.sabah olsun.yemn ediyorumki yaşım 16 oolmasına ragmen arayacagım ve bu konu hakkında soruşturma acıcam.
bunu yapanın başı belada bunu bilsin.bundan sonrada babasına verecegi hesab ı düşünsün.

Günah beee

Arkadaşım Konuşmana Dikkat Et Sorun Varsa Ticket At Çözsünler Lanet Yağdırarak Kaba Konuşarak Bir Yere Ulaşamassın.

Kolay Yolu Destek Almak Varken Zor Olanı Seçip Yağdırıyorsun.

Arkadaşım Konuşmana Dikkat Et Sorun Varsa Ticket At Çözsünler Lanet Yağdırarak Kaba Konuşarak Bir Yere Ulaşamassın.

Kolay Yolu Destek Almak Varken Zor Olanı Seçip Yağdırıyorsun.

Demesi kolay.bilmeden konusma beni deli etme 1000TL lik item vardı. haberin varmı........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri