Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İlk Önce Cenk Seni Kutluyorum Söylediklerinde Çok Haklısın Ve BalackHero Arkadaşım TravianX Scripti Tabanı Türkçemi Sence =? Güldürme Beni War Bu Script Kurabiliyosan 2 Dk nı Ayır Kur Demo Gster Bana Bırakıcam Bu İşleri ... =)
Saolİlk Önce Cenk Seni Kutluyorum Söylediklerinde Çok Haklısın Ve BalackHero Arkadaşım TravianX Scripti Tabanı Türkçemi Sence =? Güldürme Beni War Bu Script Kurabiliyosan 2 Dk nı Ayır Kur Demo Gster Bana Bırakıcam Bu İşleri ... =)
GreenDevilz Teamı Olarak En Baba Pvp Kurucuları Sitemizde Bulunmakta..Ve Tatar Bitince Baya İyi Bir Team Olucaz.
ulan kufur ettık sankı sıze ınsanlıkta yaramıyor adam gıbı bısey soyledk kufur etmıs gıbı cevap verıyorsunuz once konusmayı saygıyı ogrenın sonra team olun
ulan kufur ettık sankı sıze ınsanlıkta yaramıyor adam gıbı bısey soyledk kufur etmıs gıbı cevap verıyorsunuz once konusmayı saygıyı ogrenın sonra team olun
Çok istersen gel küfür edeyim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekle
sacmalama dostum dedıgının farkında mısın cocukca laflar yapmayalım ben sıze bısey demıyım sız umarım ıyı bır team olursunuz sıze ıslerınızde basarılar dılıyorum. Fakat boyle seyler demeyelım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)