HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamun Aleyküm Kardeşler.
Sizden bi ricam olacak. Ben turkmmo için elimden geleni yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Yararlı işler yapmaya. uzmanlıgımın hakkını vermeye çalısıyorum. Geleyim Konuya Counter Strike 1.6 Da Pro bi clanımız var. Yalnız logosu yok. Clan ismi StormFighters Güzel bi logo yapan olursa karşılıgını en iyi şekilde alır. Yapmak isteyen clanada gelebilir. Tsmiz vardır maç swmiz vardır. Yapmak isteyenler özele gelsinler.
Şimdiden teşekkürler.
Sizden bi ricam olacak. Ben turkmmo için elimden geleni yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Yararlı işler yapmaya. uzmanlıgımın hakkını vermeye çalısıyorum. Geleyim Konuya Counter Strike 1.6 Da Pro bi clanımız var. Yalnız logosu yok. Clan ismi StormFighters Güzel bi logo yapan olursa karşılıgını en iyi şekilde alır. Yapmak isteyen clanada gelebilir. Tsmiz vardır maç swmiz vardır. Yapmak isteyenler özele gelsinler.
Şimdiden teşekkürler.
Aslında ilgilenirdim de yoğunum .
Canın Sağolsun Eyvallah

İmza - Logo - Userbar - Avatar vb... Çalışmalarınız bölümündeki istek gruplarından yardım alabilirsiniz ikiniz de.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)