Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

LexModern&Jaguaro'nun GErçek Yüzü!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyaka619
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 376
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Arkadaslar;
İlk Önce Bi Açıklaya Yapiyim LexModern&Jaguaro Aynı Kişi Kafanız karışmasın.

Kendini bi forum için kız olarak tanıtıyo daha çok ilgi çeksin diye

Tutturmuş bi joseph hep alıntı hep aynısını taklit ediyo başka forumlarda adını hep josephryan koyuyo alıntıcının teki photoshoptan gram çakmıyo hep başkalarıının fikirlerini çalıyo Bunun LexModern Diye Çarı Var Turkmmo'da Benim Shaus Adlı Çarımın Şifresini Biliyodu Banlattırmış küfür etmiş o çarla admine ne diyim artık söylicek söz bulamıyorum söylesem bile bunla seref diye bi kavram kalmamıs etkilenmez söylediklerimden :mad:

Söylediklerimin Hepsi Doğru Gelsin Burda Konusalım Gelebilecek Yüzü Varsa!!:mad:

Uyarı!:LexModern&Jaguaro Bu İsimlere Dikkat Edin Hiç Güvenmeyin.
Birde Gerçek Hayatta Ahmet İsimli Kimseye Güvenmeyin Benden Size Bir Tavsiye Çünkü Beni Hep Ahmet İsimliler Kandırdı Hatta bunun adına ahmet :mad:

Kırmızı İşaretli yeri Değiştirmeni Tavsiye Ederim Forum Kurallarının Dısında Bir davranış . Benim isimimde Ahmet . Senin Bu açıklamandan Sonra Onlara Hak vermemek Eldemi Diye Düşünüyorum .
Not : Bildirildi .

Kırmızı İşaretli yeri Değiştirmeni Tavsiye Ederim Forum Kurallarının Dısında Bir davranış . Benim isimimde Ahmet . Senin Bu açıklamandan Sonra Onlara Hak vermemek Eldemi Diye Düşünüyorum .
Not : Bildirildi .

SEnin Şahsına Küfürmü Ettim Alla Alla SAdece Akıl Veriyorum İşte hepsi böyle :mad:

Senin Yaptığın Proveke etmek , güvensizlik Ortamı yaratmak Ve tartışma konumu Açmak. Kusura Bakma Sen Kaç kuruşluksunki isimi Ahmet Olanları Bu şekilde İthamda Bulunacaksın. Bu isimin illaki Ahmet olması Lazımda değil Mehmet desen isimi mehmet olanlar Çıkacak .

Bak güzel kardeşim, bir derdin var benimle kesin. benim adım bilal. benimle ne derdin var bilmiyorum, istersen ekle konuşalım diyorum, yinede yapmıyorsun, napabilirim ki ben?

Jaguaro@turkmmo.com derdin varsa ekle konuşalım, demekten sıkıldım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri