HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Wolteamın setup dosyasını yüklerken nyxlauncer dosyasıın adı değiştirilirken hata oldu diyor 3 tane secenek cıkıyor yoksay yeniden dene devam gibi ne yapcam yok say deyincede nyxlauncher yüklenmiyor napcam yardım etin 2 kere indirdim yine aynı hata 

:'(

:'(Adını değiştirmedeki amacı anlayamadım.
Wolfteami 1 dosyası bile kalmayacak bir şekilde silin.
Yeniden yükleyin
Umarım olur
Wolfteami 1 dosyası bile kalmayacak bir şekilde silin.
Yeniden yükleyin
Umarım olur
1-Karşınıza çıkan hata raporuna Tamam diyiniz ve Softnyx Oyun Yükleyicisini kapatınız. Daha sonra Windows Görev Yöneticisini açınız (Alt Gr+Ctrl+Delete) karşınıza çıkan bölümden Uygulamalar sekmesine tıklayınız ve Softnyx Oyun Yükleyicisinin üzerine sağ tıkladıktan sonra İşleme Git/İşlemi sonlandır seçeneğine tıklayınız. Daha sonra NyxLauncher.exe işlemini sonlandırınız. Karşılaşmış olduğunuz hata ile ilgili ilk bölümü tamamladıktan sonra sıra ikinci bölümde; Wolfteam oyununun kurulu olduğu bölüme gidiniz ve fetch dosyasının içerisinde bulunan tüm dosyaları sildikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz.
2-Ağ bağlantı ayarlarınızdan DNS seçeneğini "Otomatik Algıla" olarak işaretleyiniz.
3-Yukardaki öneri çözüm getirmezse Antivirüs programınızı kapatıp tekrar deneyiniz.
4-Yine sonuç alamazsanız sitemizden kurulum dosyasının son halini indirip oyunu baştan kurabilirsiniz.
2-Ağ bağlantı ayarlarınızdan DNS seçeneğini "Otomatik Algıla" olarak işaretleyiniz.
3-Yukardaki öneri çözüm getirmezse Antivirüs programınızı kapatıp tekrar deneyiniz.
4-Yine sonuç alamazsanız sitemizden kurulum dosyasının son halini indirip oyunu baştan kurabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)