HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bildiğiniz gibi vip hack merak ediyordunuz bir rus sitesinden bulduguma göre size sunuyorum biraz editledim ÖNEMLİ OKUYUNUZ .. 1 aylık vip oluyor sadece..
Rarı Açın. Metin2 Vip Girin Darkorbit vip sayfası açılacak dikkate almayın çünkü yakalanmasın diye öyle yapmışlar Kullanıcı adı ve şifreyi giriniz giriş yapın daha sonra Eposta adresine giriniz rarın içindekilerden giriniz çünkü editli gmail yada hotmail daha sonra gelen metin2 vip hack tıklayın tamam dır bir teşekkürü ufak görmeyin
Rarı Açın. Metin2 Vip Girin Darkorbit vip sayfası açılacak dikkate almayın çünkü yakalanmasın diye öyle yapmışlar Kullanıcı adı ve şifreyi giriniz giriş yapın daha sonra Eposta adresine giriniz rarın içindekilerden giriniz çünkü editli gmail yada hotmail daha sonra gelen metin2 vip hack tıklayın tamam dır bir teşekkürü ufak görmeyin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yapmadım dediklerini çünkü güvenilir oldunu bilmiyorum yapan olrsa alttan yazsın takip ediyo olucam ama bencee bu bi tuzak gibi :/
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)