HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir Çok Arkadaşın bana katılcagını Düşünüyorum.
Bu emek Hırsızlarından Bıktım Konu Açıyoruz Ve Açtıgım Konu Türk Forumlarında Tek. Direk Başka bir forumda paylaşılıyor Üstelik bir Deneme Moderatör Tarafından Bu Kadar Saygısızca Bir İş Olmaz Buna bir Çözüm Bulunmalı Adam Destek İçin;
Volarnex Yazan Kısmı bile Değistirmemiş ctrl-c Yapmış Yani Bıktım Artık Bunlardan.

Katılan Arkadaşlar Yorum Atsın.

Bu emek Hırsızlarından Bıktım Konu Açıyoruz Ve Açtıgım Konu Türk Forumlarında Tek. Direk Başka bir forumda paylaşılıyor Üstelik bir Deneme Moderatör Tarafından Bu Kadar Saygısızca Bir İş Olmaz Buna bir Çözüm Bulunmalı Adam Destek İçin;
Volarnex Yazan Kısmı bile Değistirmemiş ctrl-c Yapmış Yani Bıktım Artık Bunlardan.

Katılan Arkadaşlar Yorum Atsın.

Son düzenleme:
Bir yolu var. Bazı sitelerde yazıların üstleri seçilmiyor. Bu bir çözüm olabilir. Fakat adminimiz yaparsa olur.
Forum; yararlı paylaşımların sergilendiği, yararlanmak isteyen üyelerin paylaşımlara göz attığı ve bizlerinde yararlı paylaşımlar sunduğu paylaşım platformudur. Elbette paylaştıklarınız kolayca yayılacaktır. Buna bir çözüm bulunamaz forumu açıkladığım kadarıyla forumların yararlanılmak için açıldığını anlamışsındır.
Forum; yararlı paylaşımların sergilendiği, yararlanmak isteyen üyelerin paylaşımlara göz attığı ve bizlerinde yararlı paylaşımlar sunduğu paylaşım platformudur. Elbette paylaştıklarınız kolayca yayılacaktır. Buna bir çözüm bulunamaz forumu açıkladığım kadarıyla forumların yararlanılmak için açıldığını anlamışsındır.
Bahsettiğim şey O Degil
Forumun Ne İçin Açıldıgını Gayet iyi biliyorum.
Önemli Olan şey Şudur ki
Bizim Emeğimizi Çalmaları BU Normal mi Sizce
Alıntı bile yazmaksızın kendi hazırlamış gibi göstermek. ? Yorum Bekliyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)